UHAPŠEN ZBOG PLJAČKE BANKE, PA PUŠTEN NA SLOBODU: Anel Sejfović ima alibi

Amel Sejfović, Nizama Beširović i Haris H., će biti predati predati Tužilaštvu KS. Nakon što ih postupajući tužilac sasluša, biće odlučeno o daljim zakonskim merama koje će biti protiv njih preduzete. Za razliku od njih, na slobodu su pušteni Anel i Alma Sejfović

  • 5
Foto: Facebook/Anel Sejfovic Foto: Facebook/Anel Sejfovic

Anel Sejfović je momak koji je osumnjičen da je učestvovao u pljački poslovnice "Raiffeisen banke" na Ilidži zajedno sa Sanelom i Amelom Sejfovićem, Nizamom Beširovićem i Almom Sefović. Njih petoro su juče uhapšeni, a Anelov advokat navodi da postoji alibi koji će dokazati da on nije kriv.

(VIDEO) PLJAČKA KAO U HOLIVUDSKOM FILMU: Pogledajte kako su lopovi ukrali 4 MILIONA iz pošte u Nišu!

Amel Sejfović, Nizama Beširović i Haris H., će biti predati predati Tužilaštvu. Nakon što ih postupajući tužilac sasluša, biće odlučeno o daljim zakonskim merama koje će biti protiv njih preduzete. Za razliku od njih, na slobodu su pušteni Anel i Alma Sejfović.

- Za dve osobe se još traga i za njima je raspisana poternica. Policija je pretresla šest stanova i dva vozila. Pronađeni su mobilni telefoni, računarske jedinice, crtane skice, nacrti, pisani materijal i garderoba. Novac nije pronađen i ne zna se još gde je. Takođe se još na zna da li su pljačkaši ispalili hitac koji je usmrtio Bašića -  rekao je Irfan Nefić, portparol MUP-a KS.

Foto: Wikipedia/Biruitorul Foto: Wikipedia/Biruitorul

Podsećamo, policija je prejuče nakon oružane pljačke pokrenula veliku poteru za razbojnicima koji su se udaljili u pravcu Igmana, a potom zapalili vozilo. Bežeći došlo je do razmene vatre između stražara i pljačkaša, a pogođen je slučajni prolaznik-biciklista Kemo Bašić (56) koji je preminuo od zadobijenih povreda.

Iznos novca koji su razbojnici odneli iz banke, prema nezvaničnim informacijama, viši je od 200.000 maraka.

(Telegraf.rs / Izvor: avaz.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    7. novembar 2015 | 18:58

    Ћуј ба, нијесам ја! Па ја сам у то вријеме пљаЋкао другу банку ба!

  • Anoniman

    7. novembar 2015 | 18:42

    Dovoljno mi je da procitam "Vec odavno poznat policiji".Zasto ih uopste onda hapse privode ako ce ih pustiti u roku 24 sata?

  • ana

    7. novembar 2015 | 17:52

    Jadna policija samo lovi a ovi pustaju . Sizofov posao. Nekad jednog treba da ulove vise od 10 x.ili 20 puta.Neko nas sve ozbiljno zah....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA