VIT JEDLIČKA ODRŽAO PREDAVANJE NA BEOGRADSKOM FPN: Liberlend je NACIJA sa NAJBRŽIM RASTOM NA SVETU (FOTO)

Predsednik Liberlenda je ocenio da je u interesu te zemlje negovanje i razvijanje što boljih odnosa sa Srbijom i da je to jedan od razloga zašto je danas ovde

  • 10

U okviru četvrte regionalne konferencija Evropskih studenata za slobodu koja se održava na Fakultetu političkih nauka, kao jedan od predavača, učešće je uzeo Vit Jedlička, predsednik Slobodne republike Liberlend.

LIBERLEND STIGAO I U SRBIJU: Vit Jedlička otvorio BEOGRADSKU KANCELARIJU svoje države! (FOTO)

On je tom prilikom istakao da mu je veliko zadovoljstvo što je interesovanje za državljanstvo Liberlenda u konstantnom porastu.

OVO JE ISTINA U POLITIČKIM KAMPANJAMA: Evo šta sve obećavaju političari!

- Činjenica je da predstavljamo naciju sa najbržim rastom na celom svetu. Za pola godine koliko postojimo, uspeli smo da predstavimo Liberlend čelnicima 43 zemlje - kazao je Jedlička.

Predsednik Liberlenda je posvetio posebnu pažnju pitanju koje se tiče državljanstva. Kao jedini uslov naveo je donacije koje predstavljaju jedinu "obavezu" građana Liberlanda, jer prisilnih poreza nema, a donacije će biti kompenzovane budućim novcem ove nove države.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Naš zvanični moto je "Živi i pusti druge da žive" - dodao je Jedlička.

On je ocenio da je u interesu Liberlenda negovanje i razvijanje što boljih odnosa sa Srbijom, i da je to jedan od razloga zašto je danas ovde.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Želimo da stvorimo sistem satkan samo od tolerantnih ljudi. Zbog toga su neonacisti i komunisti su nepoželjni u Liberlendu - zaključio je Jedlička.

Ovogodišnja Konferencija u Beogradu je najveća održana konferencija ikad koju su organizovali Srudenti za slobodu Srbije u saradnji sa Libertarijanskim klubom Libek.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr Lune

    7. novembar 2015 | 18:54

    Doticni je suludnjak...pod pokroviteljstvom...????

  • топлистанадреалиста

    7. novembar 2015 | 18:52

    Спадају се људи са Србијом!

  • NN

    7. novembar 2015 | 20:09

    Mene zanima mogu li ja da osnujem svoju drzavu? Nije bitno gde samo da bude moja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA