NAJVEĆI MONSTRUM U SRBIJI OSUĐEN NA 12 GODINA: Četiri godine SILOVAO SINA, počeo kad je dečak imao 8 GODINA!

Otac je dečaka počeo da siluje kada je imao svega osam godina. Slučaj je otkriven kada je D. Ž. pokušao da zlostavlja druga svog sina, koji je pobegao kući i sve ispričao roditeljima

  • 26

Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je kaznu kojom je na 12 godina zatvora osudjen monstrum D. Ž. iz Smederevske Palanke koji je skoro četiri pune godine silovao sopstveno dete!

Apelacioni sud tako je potvrdio presudu Višeg suma u Smederevu, koji je utvrdio da je D. Ž. od polovine 2010. do 15. februara prošle godine, u porodičnoj kući, ali i na drugim lokacijama, zloupotrebljavao poverenje koje je imao kao roditelj kod deteta i obljubljivao ga. Poslednji put, to je učinio 15. februara.

Otac monstrum dečaka je počeo da siluje kada je imao svega osam godina. Slučaj je otkriven kada je D. Ž. pokušao da zlostavlja druga svog sina, koji je pobegao kući i sve ispričao roditeljima.

Majka dečaka nije znala kroz kakav joj pakao prolazi dete.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    8. novembar 2015 | 12:20

    40 godina robije i da se dete oduzme majci, jer 4 godine kao nije videla da se takvo zlo dogadja u kuci

  • negotinac

    8. novembar 2015 | 10:21

    Kakva je ova smesna drzava, osudili legiju na dozivotno sto je ubio onog izdajnika a ovom monstrumu samo 12 godina. Treba ovog streljati, javno!

  • Luna

    8. novembar 2015 | 13:04

    Majka decaka nije znala? Koliko sam puta to cula a to je nemoguce. Dete, koje otac siluje od osme godine, menja radpolozenje, ponasa se cudno, a kad ga majka kupa nista nije primetila? Dete jesigurno bilo psihicki labilno ili se bar nekom drugu pozalilo. Sve je to jedna velika laz. Msjka je znala, ali je cutala, sto iz straha, sto da ne izgubi muza. Ja bih i nju u zatvor, to je nula od majke. Fuj!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA