BOGIĆEVIĆ: Dao sam Rodiću milion evra! KURIR: Bogićević laže!

Vlasnik Farmakoma na TV Pink izjavio da je vlasniku "Kurira" i njegovom saradniku Dušanu Bjelopetroviću dao milion evra da bi ušao u posao sa VAC-om vezan za kupovinu "Politike"

  • 39

Vlasnik Farmakoma Miroslav Bogićević izjavio je na TV Pink da je vlasniku "Kurira" Aleksandru Rodiću i njegovom saradniku Dušanu Bjelopetroviću dao milion evra da bi ušao u posao sa VAC-om vezan za kupovinu "Politike".

Bogićević je za TV Pink rekao da to "nije bila provizija, niti mito, već klasičan reket, te da je bio ucenjen". Za to su, prema njegovim rečima, znali bivši predsednik Srbije Boris Tadić, njegov ššef kabineta Miodrag Rakić i funkcioner DS Dušan Petrović. Bogićević navodi da je taj novac 2012. dao u keššu, a da je slučaj prijavio MUP-u 2013.

- Poligrafsko ispitivanje Miroslava Bogićevića pokazalo je da su njegovi navodi tačni - izjavila je Nataša Senić iz Uprave kriminalisticke policije .

Na portalu Kurira, čiji je vlasnik Rodić, objavljeno je da je "Miroslav Bogićević, vlasnik "Farmakoma", dobio zadatak od državnih organa da laže i iznosi dezinformacije o Kuriru, Aleksandru Rodiću i njegovoj porodici, a za to mu je skinuta nanogica posle samo 5 meseci kućnog pritvora".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dragance

    8. novembar 2015 | 16:25

    Imace posla tuzilastvo..

  • joja

    8. novembar 2015 | 16:23

    treba li sad celoj ovoj papazjaniji ikakav komentar....gde ima dima ima i vatre!

  • rakela

    8. novembar 2015 | 16:42

    Za vreme demokratske vlasti je radio ko je sta hteo DIVLJI ZAPAD je bio uredjeno drustvo za nas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA