MALI ALEKSA I MAJKA SAHRANJENI: Otac i stariji sin Radovan u KRITIČNOM STANJU!

Aleksa i njegova majka Nataša sahranjeni su danas na groblju u selu Voljavče, dok je zdravstveno stanje Bobana Arsića (37) i njegovog sina Radovana (16), koji su teško povređeni u saobraćajnoj nesreći na auto-putu kod Paraćina i dalje teško

  • 1

U Osnovnoj školi "Rada Miljković" u Jagodini danas je održana komemoracija povodom smrti učenika šestog razreda te škole Alekse Arsića (12) koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći na autoputu kod Paraćina.

ALEKSA I MAMA SU POGINULI, BRAT, SESTRA I OTAC SE BORE ZA ŽIVOT: Detalji jezivog udesa kod Ćuprije!

Aleksa i njegova majka Nataša sahranjeni su danas na groblju u selu Voljavče, dok je zdravstveno stanje Bobana Arsića (37) i njegovog sina Radovana (16), koji su teško povređeni u saobraćajnoj nesreći na auto-putu kod Paraćina i dalje teško.

UŽASNA TRAGEDIJA NA AUTOPUTU KOD ĆUPRIJE: Dečak (12) i majka poginuli, otac i ćerka teško povređeni!

Otac i sin smešteni su u ćuprijskoj bolnici i priključeni su na aparate za održavanje životnih funkcija, a ćerka Andela (14) lakše je povređena i danas je otpuštena iz bolnice.

Još uvek se ne zna kako je došlo do nesreće, ali je dosadašnja istraga pokazala da nije bilo tragova kočenja ni kontakta sa drugim vozilom.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Auto je probio zaštitnu ogradu i prevrnuo se, a iz vozila su ispali svi osim devojčice.

Komemoraciji su prisustvovali nastavnici i učenici škole, a ceo razred Alekse Arsića nosio je crne majice sa njegovim likom.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    9. novembar 2015 | 15:29

    Ako su svi ispali sem devojcice velika vrovatnoca da nisu bili vezani...Jadni ljudi...jadna deca....Molim Boga da ova devojcica ne ostane bez ikog svog...da joj brat i otac prezive....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA