UŽASNI DETALJI ZLOČINA U NEMAČKOJ: Ubica je snimao zlostavljanje malog Muhameda!

Ono što je najstrašnije je što su otkrili brojne fotografije devojčica i dečaka koje je ubica krišom pratio

  • 1

Silvio S. (32) koji je priznao da je ubio 4-godišnjeg Muhameda Januzija iz BiH i 6-godišnjeg Eliasa iz Nemačke snimao je kako zlostavlja Mohameda, otkrila je policija. 

SILOVAO IH, PA IH USMRTIO? Nemac koji je oteo dečaka (4) iz Bosne, priznao da je ubio JOŠ JEDNO DETE! (VIDEO)

Kako saznaju nemački mediji, policija je otkrila užasne snimke na mobilnom telefonu Slivia S., a isti prikazuju ubicu kako seksualno zlostavlja mališana.

Silvio je pokušao da obriše ove snimke, ali je policija uspela da ih vrati. Takođe su otkrili fotografiju mrtvog dečaka za koga se preptostavlja da je Elias. 

Ono što je najstrašnije je što su otkrili brojne fotografije devojčica i dečaka na koje je ubica motrio. Osim toga, u njegovoj sobi u Kaltenbornu otkrili su odeću dečaka i devojčica, nije jasno da li je odeća nova ili je bila korišćena.

NOVI DETALJI STRAVIČNOG UBISTVA MALIŠANA (4) IZ BOSNE: Hladnokrvni zločinac se ispovedio svojim roditeljima (VIDEO)

Policija intenzivno radi na slučaju nestale 5-godišnje devojčice Inge koja je nestala 2. maja, a Silvio nema alibi za taj dan.

U njegovom stanu otkriveni su narkotici kojima je uspavljivao decu, a Sivija su već nekoliko puta pretukli drugi zatvorenici te je sada u samici, piše Bild. 

(Telegraf.rs / Izvor: radiosarajevo.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    11. novembar 2015 | 12:10

    Koj zlotvor.....koj monstrum.......Nemao nikad mira, izgori u tom paklu od zatvora....A nevine dečije duse neka nadju vecni mir.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA