OPROŠTAJNO PISMO TRUDNICE: "Zbog tebe odlazim u smrt, svoje dete nećeš moći da poljubiš"

Prema rečima komšija, Jelena se često svađala sa mužem, zbog čega je rešila da ga napusti i ostavi samog sa ćerkom

  • 5

Jelena Stevović (22), trudnica pred porođajem, iz sela Borje ispod Durmitora, ubila se skokom u Crno jezero, a njeno telo pronađeno je 8. novembra.

STRAVIČNA TRAGEDIJA: Trudnica pronađena mrtva na Crnom jezeru

Beživotno telo trudnice pronašle su spasilačke ekipe u blizini obale. Jelena se na ovaj čin odlučila, kako se sumnja, jer joj otac njenog deteta nije uzvratio ljubav. Iza nesrećne žene ostala je devojčica Dejana iz veze sa D. J., koji živi na Žabljaku.

Prema rečima komšija, Jelena se često svađala sa mužem, zbog čega je rešila da ga napusti i ostavi samog sa ćerkom. Otišla je da živi kod tetke u Podgorici, i tu je započela vezu sa bratom njenog pokojnog kuma. Ova veza, međutim, nije dugo trajala.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Jelena je nakon toga probala da se vrati na Žabljak, ali u porodici nije našla podršku. Odbačena od svih, Jelena je odlučila da se ubije skokom u Crno jezero.

U njenom novčaniku pronađeno je oproštajno pismo naslovljeno na oca deteta koje je nosila.

"Volela sam te i voleću te i tamo gde idem. Kad prođeš pored moje Dejane, poljubi je, jer svoje čedo nećeš moći. Zbog tebe odlazim u smrt", stoji u poruci koju je ostavila nesrećna devojka.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Jelenini roditelji žive u selu Borje kod Žabljaka, bave se poljoprivredom i, kako saznajemo, korisnici su socijalne pomoći.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • polat

    10. novembar 2015 | 11:04

    treba preispitati rukopis dali je autentican ,jer ne dize se ruka na sebe tek tako posebno ne na ovaj nacin

  • Romantik

    10. novembar 2015 | 14:32

    Kako je bila lepa devojka... :( :(

  • M.M.

    12. novembar 2015 | 11:55

    Ne nerazumem i nikada necu razumeti majka sam 2 zlatne dece, pa sta ako ljubav nije bila uzvracena zar na sebe dici ruku, sacuvaj Boze pa imala je za koga da zivi ej pa dete ili vec daca bi bila uz nju! A sta joj treba i vise! Trebala je da se raduje svojoj deci!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA