IMAMO NOVU BRAĆU: Evo gde će SRBI da letuju od sada! (FOTO)

Izdvojili smo za vas neke od najegzotičnijih destinacija koje se nalaze u zemljama koje su glasale protiv ulaska Kosova u Unesko, a na vama je samo da odaberete koja vam se najviše sviđa

Političari su svoj deo posla obavili i Kosovo nije primljeno u Unesko, a sada ostaje da se vidi šta običan narod može da uradi na ovom planu. Iako je "pobeda" izvojevana, za neke stvari ostaje gorak ukus u ustima.

IZBRISALI UNESKO CRVENOM BOJOM! Evo kako ALBANCI KUKAJU zbog POBEDE SRBIJE!

Najteži udarac Srbiji su nesumnjivo zadale komšije koje su glasale za ulazak Kosova u Unesko, ali i zemlje u kojima smo do sada najčešće letovali i u kojima smo ostavljali najviše novca - Turska, Egipat, Bugarska, Crna Gora, Hrvatska, Slovenija... (izuzimajući Grčku, koja je bila "bratski" uzdržana - prim.ur.). Za razliku od njih, uz Srbiju su bile neke zemlje u kojima je letovanje do sada bila privilegija samo za bogate Srbe.

TAČI, IZVINI: Srbija je MORALNI POBEDNIK - EVO koliko LJUDI je ZAISTA BILO PROTIV Kosova u UNESKU!

Pitamo vas: Gde ćete od sada letovati i da li biste staru "braću" zamenili za novu i u slučaju sličnih ponuda išli na Kubu, Filipine, Mauricijus ili možda Krim, u Maroko, Brazil, Čile, Argentinu...

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić poručio je da srpski narod neće zaboraviti zemlje koje su nam izašle u susret i glasale protiv ulaska Kosova u Unesko.

CEO KONTINENT REKAO NE KOSOVU! Evo kako su "AMERIKANCI" glasali za Srbiju u UNESKU

Opšte je poznato da Srbi najviše para troše na letovanja u inostranstvu, zbog čega je i premijer Aleksandar Vučić pre ove letnje sezone pozvao da se obilazi Srbija umesto takozvane morske destinacije.

FilipiniFoto: Wikipedia/Angelo Juan Ramos Filipini Foto: Wikipedia/Angelo Juan Ramos

Ali, kako Srbi ne mogu bez mora, sada nam ostaje samo da pažljivo odaberemo destinaciju i tako u znak zahvalnosti pomognemo privredu neke od zemalja koje su se pokazale kao prijateljske i koje nisu podlegle pritiscima centara moći.

E pa, dragi Srbi, vreme je da uzmete atlas u ruke i da proučite neke od najlepših egzotičnih destinacija. Svi mi znamo koliko novčanik ume da "zaboli" kada dođe na nas red da obrnemo turu pića u kafani, a sada je došao red da se prijateljima naše države odužimo odlaskom na plaže koje su hiljadama i hiljadama kilometara udaljene od naše zemlje.

Foto: Wikipedia/Elooas Foto: Wikipedia/Elooas

Izdvojili smo za vas neke od najegzotičnijih destinacija koje se nalaze u zemljama koje su glasale protiv ulaska Kosova u Unesko, a na vama je samo da odaberete koja vam se najviše sviđa.

Najlepše plaže od zemalja koje su glasale protiv Kosova u Unesku nesumnjivo imaju Brazil i Mauricijus. Cena sedmodnevnog aranžamana u Rio de Žaneiru, sa obilaskom čuven plaže Kopakabana, iznosi između 1.500 i 2.500 evra. Mauricijus je malo jeftiniji i na ovoj prelepoj ostrvskoj državi u Indijskom okeanu možete za isti broj dana platiti "samo" 1.000 evra.

Foto: Wikipedia Foto: Wikipedia

Za one sa plićim džepom uvek su na raspolaganju Španija i Kipar, koje imaju najbolje plaže među zemljama koje su rekle "ne". Letovanje u Španiji za celu porodicu može koštati između 600 i 1.500 evra, zavisno od toga da li želite apartmanski ili hotelski smeštaj.

Srpske agencije još uvek nemaju u svojim ponudama letovanje na Krimu, koji sada pripada Ruskoj federaciji, ali sudeći po fotografijama sa ovog poluostrva i Crno more može biti veoma privlačno.

Kopakabana. Foto: AP/Tanjug Kopakabana. Foto: AP/Tanjug

Srpski turisti koji su do sada letovali u Bugarskoj (koja je glasala za Kosovo u Unesku) već su upoznati sa čarima Crnog mora, a mnogi tvrde da je ono još lepše sa krimske strane.

Nažalost, jedini način da odete na letovanje na Krim je preko neke ruske turističke agencije ili da preko interneta sami sebi zakažete smeštaj i pronađete jeftinu avionsku kartu. Cena apartmanskog smeštaja na Krimu nije skupa, u proseku je ista kao i u Grčkoj, a jedino je bitno da što ranije rezervišete avionske karte za Sevastopolj. Za njih ćete u proseku izdvojiti oko 100 evra za let preko Moskve, ali pod uslovom da ih već sada bukirate za jul naredne godine.

https://commons.wikimedia.org/wiki/File:%D0%9B%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%87%D0%BA%D0%B8%D0%BD%D0%BE_%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D0%B7%D0%B4%D0%BE.jpg Krim. Foto: Wikipedia/Иерей Максим Массалитин

Ovo su samo neke od egzotičnih destinacija prijateljskih zemalja u kojima se može letovati, a mi čak nismo ni stigli da vam pričamo o Kubi, Venecueli, Argentini, Čileu, Maroku, Meksiku i mnogim drugim predivnim zemljama koje sigurno imaju mnogo toga lepog da vam ponude.

Listu zemalja koje su glasale protiv ulaska Kosova u Unesko možete pogledati na sledećem linku.

Ostavite nam u komentarima vaše mišljenje o tome da li treba bojkotovati letovališta zemalja koje su priznale Kosovo ili glasale za ulazak te samozvane države u Unesko. Predložite i na koji se drugi način možemo odužiti prijateljskim zemljama osim odlaska na letovanje.

(V. Ž.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA