IŠAO SAM U PANČEVO BICIKLOM: Evo kakav sam UŠAO, a kakav sam IZAŠAO! (VIDEO)

Zbog priča o zagađenosti Pančeva, koje uglavnom počinju dosetkom "uđeš mlad - izađeš star", odlučio sam da biciklom skoknem do ovog grada i vidim šta će se dogoditi

  • 18

Sokobanja je još u prošlom veku imala reklamu "dođeš star - odeš mlad", a za Pančevo odavno važi vic: "uđeš mlad - izađeš star"!

(EKSKLUZIVNO) NAJLUĐA KUĆA NA SVETU STIGLA U PANČEVO: Bračni par iz Švajcarske živi u KOLIBI KOJU VUKU KONJI! (VIDEO)

Nije tajna da je vazduh u Pančevu godinama zagađivan zbog starih postrojenja rafinerije i fabrike Petrohemije.

Ovo su najzagađeniji gradovi na svetu (FOTO)

Letošnja afera sa neispravnom vodom u Pančevu ponovo je uplašila, ali i podsetila stanovnike ovog vojvođanskog grada zašto se njihovo mesto smatra najzagađenijim u Srbiji.

Zbog svega ovoga odlučio sam da napravim izlet biciklom po Pančevu. U ovaj grad ušao sam kao mladić pun energije, a iz njega sam posle samo nekoliko sati vožnje izašao vidno stariji za oko deset godina, teži za jedno 15 kilograma, viši za oko 20 santimetara i očigledno umorniji i bez energije.

Pogledajte video:

Ovaj video u produkciji Telegrafa je, naravno, šala koja ima za cilj da skrene pažnju na zagađenost životne sredine u Srbiji.

Naša zemlja ima neke od najlepših planina, reka i jezera u Evropi, a i šire. Međutim, često smo svedoci pomora riba u vodotokovima zbog zagađenosti, ilegalne seče srpskih šuma po planinskim obrnocima, divlje gradnje po netaknutoj priorodi...

Pančevo je početkom ovog veka bilo jedan od najzagađenijih gradova u Evropi. Ipak, otkako kako je rafinerija modernizovala svoja postrojenja ovaj grad je po parametrima zagađenosti počeo da se uklapa u srpski prosek.

Telegraf će nastaviti da se bavi temom zagađenja životne sredine u Srbiji. Napišite nam u komentarima da li smatrate da je Srbija dovoljno čista kao što bi trebalo da bude i postoji li problem zagađenosti gradova u našoj zemlji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miodrag

    11. novembar 2015 | 20:33

    Ja sam sa juga Srbije. Hoće li neko da se menjamo sa prebivalištem iz Pančeva. Ovde je čist vazduh.

  • Vrach

    11. novembar 2015 | 20:40

    Starimo zbog svakodnevnih stresova a ne zbog zagadjenja

  • MikiGrobarRUSSIA

    12. novembar 2015 | 00:18

    Podji samnom na Manjacu da se cudom cudis mrtav pijan legnes ziv i zdrav se budis

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA