SILOVALI SU ME 43.200 PUTA, BILA SAM SA 30 MUŠKARACA DNEVNO: Ispovest žrtve trgovine ljudima (FOTO)

- Neki muškarci su mi se smejali jer sam plakala. Morala sam da zatvorim oči da ne bih gledala šta mi rade i kako ne bih osetila ništa - pričala je nesrećna devojka o početku pakla

  • 30

Karlo Jakinto (23) je odlučila da sa svetom podeli svoju potresnu priču o tome da je silovana 43.200 puta nakon što je pala u ruke trafikerima. Prema njenim procenama, imala je seksualne odnose sa 30 muškaraca dnevno, sedam dana nedeljno, četiri godine.

BRAK IZ PAKLA: Naterao je ženu da ima seks s preko 2.700 muškaraca, za 4 godine!

Njena ispovest naglašava brutalnu stvarnost trgovine ljudima u Meksiku i SAD. Ovo podzemlje je uništilo živote desetinama hiljada devojka i žena koje su imale sličnu sudbinu kao Karla. Trgovina ljudima je postala tako rasprostranjena da granice više ne postoje.

- Potičem iz disfunkcionalne porodice. Seksualno su me zlostavljali i maltretirali rođaci od moje 5. godine - rekla je nesrećna devojka.

Kada je imala 12 godina, trgovac ljudima ju je namamio u svoj auto tako što je bio fin i ljubazan prema njoj. Predstavio se kao prodavac polovnih automobila i poslao joj je slatkiš po jednom dečaku kako bi je osvojio. Počeo je da joj priča kako je i on bio zlostavljan kad je bio mali, a sve vreme je bio džentlmen i prijatan, kako tvrdi Karla.

Foto: Profimedia/Newscom Foto: Profimedia/Newscom

- Kada sam videla auto, nisam mogla da verujem. Bila sam veoma impresionirana ovako velikim automobilom. To je bilo veoma uzbudljivo za mene . Pitao me je da obilazim sa njim razna mesta - objasnila je devojka svoju zaslepljenost kolima i bogatstvom.

Posle nekoliko nedelja, odlučila je da ode sa njim, a onda su usledili pokloni, odeća, cveće, čokolade. Sve je bilo idealno do trenutka kada je primetila da njegovi rođaci dolaze svake nedelje sa drugom devojkom. Tada je saznala da oni zapravo prodaju te devojke.

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

Nekoliko dana kasnije i ona je dobila uputstva o tome šta sve treba da radi i o pozicijama, koliko treba da naplati, šta treba da radi sa klijentima i koliko dugo, kako da ih tretira i kako da razgovara sa njima da bi dobila više para.

- Neki muškarci su mi se smejali jer sam plakala. Morala sam da zatvorim oči da ne bih gledala šta mi rade i kako ne bih osetila ništa - pričala je o početku pakla u koji je ušla kao prostitutka.

Ova devojka je imala 30 mušterija dnevno, sedam dana nedeljno, bez slobodnog dana. Radila je na ulicama, u motelima i kućama.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Danas, ona je devojka koja je odlučila da govori o ovom problemu savremenog društva na svim javnim događajima i konferencijama. Njena poruka je da se trgovina ljudima i prisilna prostitucija dešavaju svakodnevno i da se sve više razvijaju u svetu.

Šta je po vašem mišljenju pravo rešenje za problem trgovine ljudima u svetu? Da li je uopšte moguće rešiti ga? Ostavite odgovore u komentarima.

(Telegraf.rs/ Izvor: cnn.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milos

    11. novembar 2015 | 17:03

    Naravno da moze da se resi.Uvesti zone gde je prostitucija legalna i obezbediti tu zonu na nivou drzave.Prostitutke tretirati kao svakog radnika i na taj nacin ih legalizovati i izbiti profit iz ruku mafije.Van tih zona sve korisnike takvih usluga i trgovce bez izuzetaka osudjivati na prinudni rad i dozivotnu robiju bez prava pomilovanja.Ovo uvesti na nivou UN-a tako da zlikovci nemaju gde da se sakriju.Sa time bi nestali bastioni bluda Tajvan,Juzna Amerika itd.Rezultat pun budzet,resen problem penzija i zdravstva za prostitutke,izbijen novac mafiji iz ruku i puno besplatne radne snage za najgore poslove.A onaj ko voli neka izvoli ali u za to odredjenim distriktima.

  • iki

    12. novembar 2015 | 09:06

    Na put se ne moze stati jer je profit ogroman a gde je veliki profit tu je i drzava umesana na zalost ali je to tako bas kao i droga

  • Kiza

    11. novembar 2015 | 22:30

    Ajde sad ga pretera 43000,kako zna tacan broj? Sta po fiskalnom racunu,mislim jako mi je zao devojke ali ne preterujmo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA