Ništa od devetorki, Meksikanka nije ni trudna!

Nakon što je u januaru izjavila da će roditi devetorke, lekari utvdili da nije ni trudna. Meksičke vlasti pomogle paru sa lažnom trudnoćom

  • 0

Devetorke, ali zamalo! Karla Vanesa Perez izjavila je medijima da čeka šest devojčica i tri dečaka i da treba da se porodi u maju, ali ju je lokalni ministar zdravlja dan kasnije demantovao, tvrdeći da je sve izmislila.

Karla Vanesa Perez (32) ne da neće roditi devetorke, nego nije ni trudna, tvrdi ministar zdravlja u meksičkoj državi Koahuili Horhe Luna. On je novinarima rekao da je to utvrđeno lekarskim pregledom, nakon što je žena za lokalne medije izjavila da čeka devetorke i da bi trebalo da se porodi 20. maja.

Karla i njen suprug Huan Bernardo Morales već imaju četvoro dece, a službenik Luna je opovrgao i to da ovaj par ima trojke. Iako je Karla Vanesa Perez tvrdila da ima "trizance" stare šest meseci i sina (4), Luna kaže da imaju samo troje dece stare 4, 12 i 15 godina.

Meksikanka je, pored ostalog, rekla i to da je u januaru saznala da će roditi devetorke i da je tada bila četiri meseca trudna. Čak je konstatovala da su lekari zakazali carski rez za 20. maj. Nakon što je vest obišla svet, meksičke vlasti su se uključile kako bi pomogle paru, no otkrili su da je trudnoća lažna.

(Telegraf.rs / 24.sata.hr)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA