OVIM LEZBIJKAMA SU ODUZELI BEBU iako su se o njoj divno brinule! (VIDEO)

- To me jako boli zato što nisam uradila ništa loše - rekla je jedna od žena posle stroge odluke suda

  • 8
Foto: Facebook/Beckie Stewart Peirce Foto: Facebook/Beckie Stewart Peirce

Sudija u Americi je doneo odluku da oduzme bebu lezbijkama koje su bile njeni staratelji, i da je zatim smesti u dom gde žive muškarac i žena, uz tvrdnju da je "za decu bolje da budu u heteroseksualnim domovima".

POLJUBILE SMO SE U USTA NA HAVAJIMA: A onda su počeli da nas tuku! (FOTO) (VIDEO)

Ejpril Hoaglend i Beki Pirs su posle ove presude rekle da su ih bukvalno "razbili" na sudu za omladinu u državi Juti.

Sudija Skot Džohansen koji je ovo naložio, nije bio u mogućnosti da diksutuje o svojoj odluci, kako je rekao portparol suda. Međutim, ove žene tvrde da je odluka sudije bazirana na njegovim ličnim religijskim uverenjima, iako je on naveo bezbroj istraživanja u svom izlaganju.

- Rekao je da se vodio istraživanjem da je deci bolje u heteroseksualnim domovima - istakle su ove žene u lokalnim medijima.

Inače, ovaj par je jedan od prvih desetak istopolnih u Juti kojima je dozvoljeno da udome decu, posle odluke Vrhovnog suda o legalnim gej brakovima širom Amerike.

- To me jako boli zato što nisam uradila ništa loše - rekla je jedna od ovih žena.

One su prošle sve kontrole, provere, razgovore i inspekcije Odeljenja za decu i porodicu, a posle toga dobile punu podršku da postanu biološke majke. Sada su došle u situaciju da njihov slučaj ispituju državne socijalne službe.

U skladu sa sudskim nalogom, beba će morati da se oduzme roditeljima u roku od sedam dana. Međutim, postoji mogućnost razmatranja odluke i eventualnog osporavanja ovog naloga.

Pogledajte video:

Da li se vi slažete sa odlukom ovog sudije? Ostavite odgovor u komentarima.

(Telegraf.rs/ Izvor: independent.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • petra jovana

    12. novembar 2015 | 14:01

    Da u potpunosti se slazem da je bolje da dete odrasta u zdravom okruzenju (heteroseksualno) nego da odrasta u zbunu ko je mama, a ko tata i zasto njegovi/njeni drugari imaju drugachije mame i tate.

  • Duki

    12. novembar 2015 | 14:51

    Sudija je više od 50% u pravu. To je moje skromno mišljenje. Iako uopšte ne podržavam takve brakove bolje je za dete da ima i takve nego nikakve odgojitelje. Pogotovu dajem u tom izuzetku prednost ženama. Ali. Nameće se jedno veliko ali? Šta će mališan reći drugarima u školi kada počnu zapitkivanja ? Deci ne možeš ni suditi ni zabtaniti. A znaju biti veoma surova.... I sledi beskonačan niz ovih znakova ?????

  • Arkan

    12. novembar 2015 | 13:39

    Ja sam isao u skolu sa jednom curom koju su cekale 2 majke kod kuce, bio je to cirkus u skoli kada se saznalo maltretiranje, zezanje, ponizavanje sve na njen racun. Njena rodjena majka postala lezbejka a bogami kada pogledam fb profil te cure i ona je na putu da voli sto ona vec ima. To ti je bolesan zapad.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA