Neko je ostavio UVREDLJIVU poruku na kolima žene sa invaliditetom, a njen odgovor će vas oduševiti (FOTO)

Australijanka je na Fejsbuku postavila sliku na kojoj se vidi poruka koju je zatekla na staklu. Ona je u postu odgovorila nepoznatoj osobi, a taj odgovor oduševio je čitav svet

  • 1

Žena iz Australije Džastin Van Den Born (41), koja boluje od multipla skleroze, postavila je na svom Fejsbuk profilu fotografiju koja je za kratko vreme sakupila veliki broj lajkova, a koja je istovremeno oduševila čitav svet.

BRAVO! Evo šta se dogodi kada se parkirate na mestu za invalide (VIDEO)

Džastin je postavila sliku na kojoj je fotografisala poruku koju joj je nepoznata osoba ostavila na njenom automobilu.

IMAM JAKE BOLOVE, BUKA I SVETLOST MI SMETAJU: Doris Bizetić otkrila da se već pet godina bori protiv neizlečive bolesti! (VIDEO)

Džastin je automobil parkirala na mestu predviđenom za invalide, a na poruci koju je zatekla na staklu pisalo je: "Da li si zaboravila svoja kolica?".

Foto: Facebook/Justine Van Den Borne Foto: Facebook/Justine Van Den Borne

Revoltirana žena iz Melburna je uslikala poruku i okačila je na Fejsbuk uz propratni komentar. Ona je nepoznatoj osobi koja je ostavila poruku, između ostalog, napisala: " Muka mi je od ljudi kao što ste vi koji mi uništavate neke od retkih dobrih dana kada mogu da šetam. Invaliditet ne znači da osoba mora da koristi kolica" napisala je Džastin.

Ona je u postu objasnila i da joj je bolest dijagnostifikovana kada je imala 35 godina. Takođe, osobi koja joj je ostavila uvredljivu poruku napisala je i da će, na sreću po nju, kroz nekoliko godina Džastin sigurno morati da koristi invalidska kolica.

Kako biste vi reagovali da vem neko ostavi sličnu poruku kao ženi iz Melburna?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA