VUČIĆ: DS tera investitore iz Beograda

- Demokrate nemaju konkretan plan za Beograd, teraju investitore i produbljuju postojeće probleme - tvrdi kandidat SNS za gradonačelnika Beograda

  • 1

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke i kandidat za gradonačelnika Beograda Aleksandar Vučić izjavio je danas da Demokratska stranka "samo produbljuje postojeće probleme, terajući potencijalne investitore iz Beograda", i da je ne interesuje problem nezaposlenosti.

Vučić je, prilikom otvaranja fiskulturne sale u osnovnoj školi u Jajincima, rekao i da "DS nema nikakav konkretan plan za privlačenje novih investicija u Beograd".

On smatra da DS tera investitore iz Beograda, što, kako navodi, pokazuje i "neprijateljski stav Dragana Ðilasa prema gradonačelniku Njujorka Rudolfu Ðulijaniju".

Zamenik predsednika SNS tvrdi i da Ðilas "ignoriše ključne probleme sa kojima se Beograđani suočavaju".

Vučić je rekao da su Srbiji i Beogradu potrebne promene, jer ne mogu sebi da dozvole još četiri godine nezaposlenosti i stagnacije, sa ogromnom birokratijom i korupcijom.

Prema njegovim rečima, pred građanima je jasan izbor - SNS, koji ima konkretne planove, i DS, "koji je do sada demonstrirao samo negativnu kampanju i manjak prepoznavanja problema".

Vučić je ponovo pozvao građane da ne rasipaju glasove na male partije, jer, kako tvrdi, samo jak SNS može pobediti DS i doneti potrebne promene.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sreten ranđelović

    28. april 2012 | 15:47

    DS je Srbiju zadužila do grla, tako da će mo dugove vraćati svi mi, naša deca pa čak i naši unuci. Zato 6.Maja, svi oni koji žele da se Srbija reši bede i siromaštva, đaci i studendi dobiju svoje dostojanstvi i besplatno školovanje i studiranje.Radnici i seljaci da dobiju pravo da žive od svog rada, a ne kao danaas, da ih iskoriščavaju i ponižavaju novopečeni kapitalisti i tajkuni, koji su se preko , noći obogatili na nezakonit načim. Na izbore 6. Maja ma glasačkom listiću okružite BROJ 17, i sigurno se nećete razočarati. Time će te obezbediti bolju budućnost, sebi, svojij deci i generaciji koja tek dolazi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA