MORBIDNO: Pronađena tela osam beba u stanu, traga se za majkom dece! (FOTO)

- Policajci su pronašli nekoliko tela beba - navodi se u policijskom saopštenju

  • 0

Nemačka policija je danas saopštila da su u jednom stanu u Valenfelsu u saveznoj državi Bavarskoj pronađena tela "verovatno" osam beba. Postoji mogućnost da ima još žrtava, kako javljaju tamošmnji mediji.

POGINULO ŠESTORO DECE: Prevrnuo se još jedan brod sa migrantima, među mrtvima i ČETIRI BEBE

Policija je na lice mesta izašla na dojavu jedne žene, prenela je agencija AFP. Za ovom ženom se traga kao za potencijalnom majkom dece , ali policija je još uvek nije navela kao glavnog osumnjičenog.

- Policajci su pronašli nekoliko tela beba. Policija i tužilaštvo veruju da su pronađena tela osmoro dece - navodi se u policijskom saopštenju, ne navodeći detalje o stanju u kojem su pronađena tela.

Policija dodaje da zasad nije uspela da stupi u kontakt sa prethodnim stanarom tog stana, jednom 45-godišnjom ženom.

Forenzičari se trenutno nalaze u stanu gde su pronađene mrtve bebe. Prema zvaničnim informacija iz policije, "oko 16 sati, pozvani su u kući gde su nađeni ljudski ostaci koji pripadaju bebama".

Foto: Wikipedia/Daniel Schwen Foto: Wikipedia/Daniel Schwen

Kako navodi "Bild", u ovoj kući živi Andrea G. (45) za koju se smatra da je zataškala nekoliko trudnoća. Ona je 18 godina živela sa suprugom u kući u centru Valenfelsa, sa kojim je imala troje dece (uzrasta između 12 i 13 godina).

Komšije su ih opisale kao prijateljski nastrojene i ljubazne, kao i da su uvek pokazivali ljubav prema svojoj deci.

Za ovu ženu se smatra da je "često bila trudna", ali da druga deca potiču iz drugih veza. Navodno se preselila nakon nasilne rasprave sa svojim mužem, a o njima postoje glasine da su često bili u alkoholisanom stanju i da su krili kosture dece u kući.

Foto: Tanjug/AP/dpa Foto: Tanjug/AP/dpa

Policija intenzivno traga za ovom ženom, dok se obavlja obdukcija leševa otkrivenih u kutiji. Ispitivanja će potrajati s obzirom na "njihovo loše stanje u nekim od slučajeva", tako da rezultate ne treba očekivati pre početka sledeće nedelje, kako se navodi u saopštenju.

Još uvek nije jasno koliko dugo su bebe bile mrtve i ko je živeo tamo u trenutku stravičnog otkrića.

(Telegraf.rs/ Tanjug/ Bild)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA