ZAKLJUČAO BIVŠU LJUBAVNICU I HTEO DA JE UBIJE: Drama u Hrvatskoj

Ovaj muškarac je ranije iz stana svoje ljubavnice ukrao računar, razne knjige, lične i druge predmete u vrednosti od oko 150 hiljada dinara

  • 0

Policija je u crikveničkom naselju Hrusta privela muškarca (49) jer je u stanu zarobio svoju bivšu partnerku (46). Zaključao ju je u stan i pretio da će je ubiti, kako su rekli susedi.

Nožem htela da PREREŽE GRKLJAN mužu jer je izgovorio IME LJUBAVNICE tokom SEKSA!

Muškarac nije hteo da se preda policiji i nastavio je da preti. Kada je situacija postala kritična, stigli su i riječki specijalci. Oni su provalili u stan i savladali nasilnika.

Osim nasilništva i protivpravnog oduzimanja slobode, terete ga da je ranije iz stana ove žene ukrao računar, mikrotalasnu, razne knjige, lične i druge predmete u vrednosti od oko 150 hiljada dinara.

Deo ukradenih predmeta policija je pronašla i vratila vlasnici. Nakon završetka kriminalističkog istraživanja, ovaj muškarac je prijavljen i predat pritvorskom nadzorniku riječke policije.

(Telegraf.rs/ Izvor:24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA