SMRSKAO GLAVU OCU LOPATOM: "Nisam više mogao da trpim mučenje"! (FOTO)

Uhapšeni je tukao oca tukao lopatom dok se ovaj nije onesvestio. Nesrećnom čoveku konstatovano je krvarenje na mozgu, pa je upućen na odeljenje neurohirurgije Urgentnog centra

  • 1

Beogradska policija uhapsila je Nemanju J. (20) zbog sumnje da je pretukao oca Žiku (54) u dvorištu porodične kuće u naselju Batajnica.

UBO SAM BABU ČETIRI PUTA NOŽEM, POSLE SAM JE ZAPALIO! Novi jezivi detalji ubistva koje je potreslo Srbiju

On je oca tukao lopatom dok se ovaj nije onesvestio. Nesrećnom čoveku konstatovano je krvarenje na mozgu i zbog toga se nalazi na odeljenju neurohirurgije Urgentnog centra.

Nemanja J. (20) na saslušanju u policiji rekao je da je napao oca jer više nije mogao da trpi njegovo višegodišnje mučenje.

Navodno, uhapšeni je radio težak fizički posao, a njegov otac je bio taj koji je sedeo kod kuće i uzimo mu novac.

- Taj Žika je mučio i svoju nevenčanu suprugu. Nemanja je uvek branio majku. Često se iz njihovog dvorišta čula svađa, čak je i policija dolazila - počinje priču jedna od komšinica uhapšenog momka.

Međutim, niko od komšija ne zna šta je bio tačan povod za svađu oca i sina. Kažu da se ona dogodila u ponedeljak kasno uveče i da je policija do tri sata posle ponoći radila uviđaj. Od tog dana više nisu videli Nemanju, za koga mogu da kažu da je, za razliku od oca, bio fin i vredan momak.

Žika J., kako saznajemo, u veoma je teškom stanju jer glava gotovo da mu je bila smrskana i lekari se bore za njegov život.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    13. novembar 2015 | 14:58

    Podrska za lopatu,lako je kinjiti slabije od sebe,zato ko nije jaci ili brzi nek se 'fata lopate

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA