Jovanović: Tadić i Nikolić nemaju srca da urade posao potreban Srbiji!

- Poruke koje šalje DS, rad, sigurnost i investicije, predstavljaju uvredu za uvredom - kazao je lider LDP na mitingu u Beogradu

  • 3

Predsednički kandidat koalicije "Preokret" Čedomir Jovanović poručio je danas da su i Boris Tadić i Tomislav Nikolić isti, da traže glasove "Preokreta" i žele koaliciju sa tom listom, ali da "nemaju srca da urade posao koji je potreban Srbiji".

Jovanović je na skupu "Preokreta", na beogradskom Trgu Republike, rekao da je Tadić vodio zemlju osam godina i da svi mogu da vide dokle ju je doveo.

- Poruke koje šalje DS, rad, sigurnost i investicije, predstavljaju uvredu za uvredom u zemlji u kojoj posla nema, dok se stranim investitorima daje 10 hiljada evra za jedno radno mesto -  rekao je Jovanović.

On je poručio da je Tomislav Nikolić dužan da narodu kaže istinu i zahvalio se naprednjacima, koji su se s njim rukovali u Kraljevu i Kruševcu. Jovanović se zahvalio i Draganu Ðilasu na partnerstvu tokom četiri godine u beogradskoj vlasti, ali je poručio i da "tako više ne može".

Lider "Preokreta" je rekao i da posle 6. maja želi da ode na Kosovo, ali ne da bi, kako je rekao, odneo teret prošlosti, već da bi otvorio nove horizonte za narod koji tamo živi. 

Jovanović je rekao i da bi posetio Hrvatsku kako bi otklonio sve prepreke između te dve zemlje, ali i da želi da uradi veliki posao u Bosni "bez obzira na to šta Dodik o tome misli". 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jasminka Inez Belltheus

    4. maj 2012 | 20:10

    Sa toplinom i nadom u bolju buducnost podrzavam ideje Liberalne partije. Vi ste valjda jedini na tom Balkanu koji zelite tom jadnom napacenom narodu bolju buducnost. Ja sam napustila Sarajevo 1993 zbog nekih usijanih glava koji nisu mogli da se ostave svojih "udobnih fotelja", svojih polozaja a i dogovore kako da upravljaju narodom. Od srca vam zelim da uspijete!!! Zeljela bih samo da Bosanci imaju tako jednog Cedomira Jovanovica (a naravno i se zalazu) koji bi pomogao narodu da "progleda". Sretno!!!

  • Milosh

    28. april 2012 | 16:41

    Lomio sam se dal da glasam za njega, dobra mu je prica. Al sad procitah da ima "posao" da zavrsi u BiH, pa sam konacno odlucio da ovo nije moj izbor.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA