AIK BANKA dobila priznanje za NAJBOLJU KOMERCIJALNU i INOVATIVNU banku! (FOTO)

Prestižni britanski ekonomski magazin "International banker" je dodelio AIK Banci dva priznanja: za najbolju komercijalnu banku u Srbiji i najinovativniju banku u sektoru rada sa stanovništvom

  • 0

U izboru časopisa "International banker" AIK Banka je proglašena za najbolju komercijalnu banku u Srbiji i za najbolju inovativnu banku u sektoru stanovništva.

AIK BANKA I VISA nagradili najsrećnije korisnike platnih kartica!

Prestižni britanski ekonomski magazin International banker je u okviru svojih nagrada "Banking awards" dodelio AIK Banci dva priznanja: za najbolju komercijalnu banku u Srbiji i najinovativniju banku u sektoru rada sa stanovništvom.

Jelena Galić, predsednik Izvršnog odbora AIK Banke povodom dobijanja ovih priznanja je izjavila da su ova priznanja potvrda primene poslovne strategije, uspešnosti i regionalne prepoznatljivosti AIK banke.

Foto: AIK banka Foto: AIK banka

- Kada vam svetski specijalizovani časopis iz Londona ukaže poverenje, mi smo podstaknuti da budemo u tri najbolje banke u Srbiji, uz još bolje rezultate - istakla je Galićka.

Najviše glasova u ove dve kategorije AIK Banci je dodelio žiri koji čine ekonomski stručnjaci i top menadžeri svetskih kompanija.

U obrazloženju nagrade, urednik Simon Brown istakao je (i na njihovom on-line izdanju "LINK") da je uprkos izazovnim vremenima u Srbiji, AIK Banka uspela da konsoliduje svoje poslovanje i to veoma impresivno po skoro svim finansijskim parametrima. Depoziti su porasli za oko 20%, što ukazuje na veliko poverenje klijenata i 2014. godinu su završili sa profitom od skoro 1,8 milijardi dinara.

Foto: Promo Foto: Promo

U obrazloženju se navodi i uspeh AIK Banke u sektoru rada sa stanovništvom gde su uvedene nove tehnološke inovacije i rešenja, koja su privukla brojne klijente.

Konačna odluka doneta je na osnovu analize svih činilaca koji su potvrdili da je AIK Banka a.d. Beograd ostvarila dobre poslovne rezultate kontinuiranim investicijama i inovacijama, poštujući visok stepen profesionalnosti i etičnosti, uvažavajući svoje poslovne partnere, klijente i potrošače.

Pokazujući ekološku svest, brigu o zaštiti životne sredine i vodeći računa o širim društvenim interesima, AIK Banka predstavlja snažan oslonac razvoju lokalne zajednice i doprinosi boljem kvalitetu života.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA