Stanković: Želja mi je da živim u jakoj Srbiji

- Ceo život sam posvetio porodici i svojoj zemlji, jer su mi upravo ta porodica i ta zemlja omogućili da postanem ovo što danas jesam - kaže predsednički kandidat Ujedinjenih regiona Srbije

  • 0

Predsednički kandidat Ujedinjenih regiona Srbije Zoran Stanković rekao je na mitingu u Grockoj da je spreman da preuzme obavezu da radi na tome da svaki region u Srbiji dobije jednake šanse i postane jači kako bi ljudi, ma gde živeli, imali jednake mogućnosti za normalan život.

- Pitali su me da li ću prihvatiti da budem predsednički kandidat. Prihvatio sam samo iz jednog razloga, a on je: da bi se u ovoj državi konačno znalo ko šta radi. Jedino što mogu da vam garantujem jeste da ću raditi na tome da ispunim svoju veliku želju, da živim u jakoj Srbiji, u Srbiji u kojoj su građani srećni, materijalno, socijalno i zdravstveno zbrinuti. To je moja želja - poručio je Zoran Stanković.

On je rekao da je zadovoljan, ali pre svega ponostan, zbog toga što ga ljudi vide kao dobrog i čestitog čoveka, bez mrlje u karijeri.

- Međutim, skoro svi sa kojima razgovaram odmah mi postavljaju pitanje otkud ja u politici i otkud to da se kandidujem za predsednika. Istina je da mi politika nije trebala, jer sam se u životu i profesionalno i lično ostvario. Prihvatio sam poziv Ujedinjenih regiona Srbije da se kandidujem jer znam da su Srbiji potrebne promene. Prihvatio sam jer sam se uvek odazivao kada je otadžbina zvala. Tako sam navikao - rekao je Stanković.

Predsednički kandidat URS dodao je da u lošoj situaciji, u kakvoj se Srbija već predugo nalazi, on ne može da bude samo nemi posmatrač.

- Ceo život sam posvetio porodici i svojoj zemlji, jer su mi upravo ta porodica i ta zemlja omogućili da postanem ovo što danas jesam. Zato osećam obavezu da preuzmem odgovornost, da ujedinim Srbiju i da zajedno izvedemo našu zemlju iz krize. Zbog toga sam se kandidovao, da bih ostao na putu kojim idem celog života, da bih ostao veran svojoj porodici i svojoj zemlji - objasnio je Zoran Stanković.

(D.Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA