UNIŠTITE TAJ KULT SMRTI ZAUVEK: Britanski premijer dao podršku Putinu u ratu protiv islamista!

Dejvid Kameron je ruskom predsedniku dao podršku za napade na Islamsku državu i predložio mu da vojnom silom razori "kult smrti" jednom zauvek

  • 13

Ruski presdednik Vladimir Putin i britanski premijer Dejvid Kameron sastali su se tokom Samita G20 u Antaliji i naglasili su potrebu zajedničke borbe protiv terorizma.

ISLAMSKA DRŽAVA OPALILA ŠAMARČINU PUTINU I RUSIJI: Objavili video u kojem likuju zbog smrti Rusa u avionu! (VIDEO)

Kameron je ruskom predsedniku dao podršku za napade na Islamsku državu i predložio mu da vojnom silom razori "kult smrti" jednom zauvek.

- Skorašnji tragični događaji u Francuskoj su pokazali da moramo i da je trebalo odavno da udružimo snage protiv ovog zla - kazao je Putin prilikom susreta sa Kameronom, tokom održavanja Samita G20.

Tom prilikom, Kameron je izrazio saučešće zbog nesreće ruskog aviona u Egiptu. Napominjući da se sastanak održava posle tragičnih događaja u Parizu, on je ponovio potrebu za zajedničkom borbom protiv terorizma, prenosi TAS S.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

On je izrazio uverenje da bi bilo dobro ako bi bilo moguće da se tokom sastanka razgovaora o Siriji.

Putin se zahvalio Kameronu na informacijama koje su obezbedili Britanci. Odnosi između Rusije i Velike Britanije nisu najbolji, potrebno je analizirati saradnju i izneti konkretne planove za budućnost, kazao je on. Putin je ocenio da, ipak, postoji neki napredak u bilateralnim odnosima, uklučujući i međuvladine komisije.

On je dodao da je generalno, stvoren dobar mehanizam za saradnju u različitim oblastima. "Mislim da postoji potreba da se analizira ono što je ranije učinjeno, gledati u budućnost i navesti konkretne planove razvoja", kazao je Putin.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pariz

    16. novembar 2015 | 12:30

    Sad vam dobar Putin,jao sto vas ne volim vas engleze smradove ti putine napred i salji svoje avione i ljude a mi cemo da cuvamo nase dupe i necemo da napadamo da ne rizikujemo neki teroristicki napad u engleskoj!Nekaze se gaba kod nas u srbiji "sto se pravis englez"

  • Nenad

    16. novembar 2015 | 15:25

    Ne veruj latinima ni kad poklone nose

  • Fedor

    16. novembar 2015 | 12:14

    Dao mu podršku????? Ukinite sankcije Rusiji. Samo kmečite kada vam voda u nos počne ulaziti i molite za pomoć Cara Putina i Rusiju....o pirgava genocidna nacijo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA