TERALI SU ME DA IM PODVODIM DECU IZ OSNOVNE ŠKOLE: Šokantna ispovest OCA SERAFIMA uzdrmaće SPC! (FOTO)

U najnovijoj emisiji "Život priča" koja se emituje na Prvoj gost je Bojan Jovanović koji je progovorio o tome kako je bio maltretiran od strane episkopa Vladike Kačavende

  • 29

U emisiji Tatjane Vojtehovski "Život priča" koja se sredom emituje na televiziji Prva gost je Otac Serafim, odnosno Bojan Jovanović, koji je odlučio da progovori o svom životu i služenju u zvorničko-tuzlanskoj eparhiji na Vladičanskom dvoru kod episkopa Vladike Kačavende.

On će u emisiji između ostalog pričati o svakodnevnom maltretiranju i seksualnom zlostavljanju od strane episkopa, kao i o slučaju maloletnog bogoslova Milića Blažanovića koji je tragično stradao i za koga svedoci tvrde da je bio seksualno zlostavljan od strane episkopa.

Takođe, ispričaće sve i o sačekuši u kojoj su privedena dva sveštenika koja su pokušala da prodaju kompromitujući materijal eksplicitne seksualne sadržine i kako su podmićivani carinici od strane određenih sveštenih lica.

- Tražili su mi da im podvodim decu iz osnovne škole. Za to svi znaju - rekao je Jovanović u kameru TV Prva.

Da su carinici podmićivani od strane određenih sveštenih lica i da su skrivenom kamerom snimani kompromitujući materijali koji su kasnije služili za ucenu, samo su još neke od tema koje će Bojan Jovanović ispričati u emisiji.

Printskrin: PRVATv Printskrin: PRVATv

Osim šokantne priče Oca Serafima, u emisiji će se čuti i svedočanstvo maloletnog lica o tome kako su ga podvodili episkopu, videće se dokumenti, svedočanstva, zapisnici iz Patrijaršije na temu homoseksualizma i pedofilije o okviru crkve.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darko

    16. novembar 2015 | 17:54

    Crkva ko institucija je pistala najgora rak rana same religje.

  • Bijeljina

    16. novembar 2015 | 17:04

    Joj zgadi mi zivot.. .

  • DARKO 100%

    16. novembar 2015 | 17:05

    U SVAKOM zitu ima kukolja!!!!!toga ima i u svim verama pa samim tim ni mi nismo oslobodjeni oď toga !!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA