(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) TERORISTI MASAKRIRALI INVALIDE: "Pogledaj me u oči i umri, ovo vam je za Siriju!"

"Alahu Ekbar", viknuo je terorista mantru koja bi trebala da slavi Boga, ali postala je omiljena uzrečica koja nagoveštava ubistvo

  • 3

U terorističkom napadu u Parizu stradale su najmanje 132 osobe, a ranjeno je više od 350 ljudi, od čega je samo u koncertnoj dvorani Bataklan nastradalo 89 ljudi, a mnogi su zadobili teške povrede zbog čega su i dalje u životnoj opasnosti. Ovo su samo neki od užasnih detalja najvećeg terorističkog napada u istoriji Francuske.

(VEOMA UZNEMIRUJUĆI PRIZOR) Procurela fotografija iz koncertne hale, pod prekriven krvlju i leševima (FOTO)

Sat vremena nakon početka koncerta u dvorani Bataklan atmosfera je bila na vrhuncu. Bend je upravo odsvirao pesmu 'Save A Prayer', a onda su fanovima rekli kako ih vole i krenuli da otpevaju još jedan hit - 'Kiss The Devil'.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Ovako su francuski specijalci LIKVIDIRALI TERORISTE nakon potere!

Ali rafalna paljba tada je odjeknula tako glasno da je nadjačala hevi metal. Neki su mislili da je reč o pirotehnici, a neki koji su i videli napadače, mislili su da su deo spektakla.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Julian Dorio, bubnjar grupe "Eagles of Death Metal", odmah je znao da nešto nije u redu, iako delimično oslepljen svetlima pozornice, sakrio se iza bubnjeva. Druga dva člana benda takođe su se bacila na pod. Samo je gitarista ostao da stoji uz mikrofon, paralizovan onim što se odvijalo pred njim.

(UZNEMIRUJUĆI SNIMAK) MASAKR IZBLIZA: Telefonom snimao pozorište dok je bežao preko mrtvih tela!

Teroristički napad dogodio se na jednom od najpopularnijih mesta u Parizu gde su mnogi mladi došli da vide kultni kalifornijski bend koji je bio na evropskoj turneji. U trenutku su mrtvi popadali mladi nevini ljudi, pa čak i invalidi koji su bespomoćno sedeli u kolicima.

OVAKO IZGLEDA KAD NAMIGNE SMRT: Terorista se na dan POKOLJA šetkao Parizom i namigivao u kameru! (FOTO) (VIDEO)

Odeveni u crno s maskama na licima, teroristi su došli u Bataklan u crnom automobilu. Među prvima stradali su oni koji su stajali najbliže vratima i pili piće na šanku. Padali su kao domine.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

U maloj dvorani u kojoj je bilo oko 1500 ljudi, oni upucani nisu prvo pali na pod, već su pali na one koji su im stajali najbliže i zaprljali ih svojom krvlju.

‘Alahu Ekber!’, viknuo je terorista mantru koja bi trebala da slavi Boga, ali postala je omiljena uzrečica koja nagoveštava ubistvo.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

‘Ovo je za Siriju!’, uzviknuo je drugi na tečnom francuskom. 'Oland je kriv’. Tada je postalo jasno ko su ovi ljudi i šta tamo rade.

Teroristi su zauzeli pozicije - jedan je stao na balkon, a drugi su ostali dole.

Britanski San navodi kako su napadači svojim žrtvama rekli: ' Pogledaj me u oči - a onda umri'.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Žrtve su se jedva usudile da dišu, drugi su u očaju posegnuli za svojim mobilnim telefonima i poslali poruke svojim voljenima.

Njih 89 nikad nije izašlo iz koncertne dvorane, a još stotine su zadobili teške rane.

Pogledajte video, ali vas upozoravamo da je njegov sadržaj uznemirujući:

(Telegraf.rs / Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • polat

    17. novembar 2015 | 12:05

    ovo je vec postalo praksa kako najlakse okriviti muslimane samo kazi Allahu Akbar i udri,nebi me cudilo da ovu rijec pocnu i pljackasi banki koristit kad pljackaju banke

  • MUNĐO

    18. novembar 2015 | 08:10

    Ne mogu da disu a poruke mogu da pisu stvarno glupost

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA