NAJAVIO TERORISTIČKI NAPAD, NIKO NIJE REAGOVAO: Alžirac u Nemačkoj pre šest dana pričao o masakru u Parizu, tek sad ga uhapsili!

Prošle nedelje i ponedeljka rekao je izbeglicama da će u Parizu za tri, četiri dana odjeknuti jedna ili više bombi, izjavio je Verner Volf, portparol državnog tužilaštva u Arsenbergu

  • 3

Alžirac čiji identitet još nije saopšten uhapšen je u Nemačkoj zato što je početkom prošle nedelje pričao migrantima kako će u Parizu uskoro odjeknuti bombe!

FRANCUSKA TRAŽI UKIDANJE ŠENGENA: Teroristički napad u Parizu ZATVARA GRANICE EVROPSKE UNIJE?!

- Prošle nedelje i ponedeljka rekao je izbeglicama da će u Parizu za tri, četiri dana odjeknuti jedna ili više bombi - izjavio je Verner Volf, portparol državnog tužilaštva u Arsenbergu.

VELIKA POTERA ITALIJANSKE POLICIJE: U Torinu se krije osumnjičeni za teroristički napad u Parizu!

Policija po nalogu tužilaštva sada proverava da li je Alžirac zaista imao dojavu šta će se dogoditi u Parizu ili je jednostavno samo želeo da privuče pažnju.

Ministar unutrašnjih poslova Severne Rajne Vestfalije naglasio je da za sada nema dokaza da su napadači iz Pariza imali vezu sa Nemačkom.

Podsetimo, u petak uveče je u Parizu ubijeno 129 ljudi u različitim bombaškim napadima.

(Telegraf.rs / Jutarnji)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miki

    16. novembar 2015 | 23:12

    Sve su to teroristi! kakve izbeglice uostalom videlo se kako jurisaju na madjare a dete podmecu iako ovi bacaju suzavac.Sve u svemu o dupla...

  • polat

    17. novembar 2015 | 11:58

    cudno,mogao je i na tv discavery da najavi opet bi se desilo jer je neko VELIKI tako htio da se desi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA