HOROR U SREMSKIM KARLOVCIMA: Zakopao majku u dvorištu i nastavio da uzima njenu penziju!

On u prvom trenutku nije hteo da kaže da li je majku sahranio i gde, ali kad je video da više nema kud, priznao je: „Da, umrla je i sahranio sam je u dvorištu jer nisam imao para da je sahranim, a njenu penziju sam podizao jer nemam od čega da živim."

  • 4

Zoran P. (61) iz Sremskih Karlovaca tajno je sahranio majku (85) u dvorištu porodične kuće kako bi uzimao njenu penziju, piše Kurir!

HOROR: Milica Veselinović IZGORELA u požaru, pronađeno njeno UGLJENISANO TELO!

Prema nezvaničnim informacijama, on je majku pokopao pre oko šest meseci, a slučaj je otkriven tokom vikenda, kad su komšije prijavile policiji da ženu nisu videle mesecima.

Njima je bilo čudno što starice nema toliko dugo, a ranije su je redovno viđali, barem kako sedi na terasi.

- Kad je policija došla kod njega, jedva im je otvorio kapiju. Onda nije hteo da ih pusti unutra. Rekao je da ne zna gde mu je majka, da je negde otišla i nije mu se javila. Međutim, policajci su znali da je ona stara žena i da nije mogla tek tako da negde ode, pa su pritisli sina. On je ubrzo priznao da mu je majka umrla - kaže izvor iz istrage.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

Prema njegovim rečima, Zoran u prvom trenutku nije hteo da kaže da li je majku sahranio i gde, ali kad je video da više nema kud, rekao je pomalo besno: „Da, umrla je i sahranio sam je u dvorištu jer nisam imao para da je sahranim, a njenu penziju sam podizao jer nemam od čega da živim."

Policija je ubrzo otkopala mesto u dvorištu na kojem je starica pokopana.

Nakon obdukcije, koju je bilo teško uraditi, zbog izuzetno lošeg stanja leša, utvrđeno je da smrt nije bila nasilna, već da je žena preminula od srčanog udara.

Prema stanju u kom je leš nađen, došlo se do saznanja da je telo zakopano u maju.

Novinarima, koji su pokušali da razgovaraju juče s njim, Zoran je rekao:

"Zašto me to pitate? Vraćate mi sećanja. Bolje ja da sam umro nego što sam nju tako sahranio."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pa jadan covek

    17. novembar 2015 | 12:42

    Sta ce,ostade bez novca.To je drzava kriva na prvom mestu,sto nam je narod tako jadan,da nemamo vise novca ni svoje najblize da sahranjujemo.Pa se ovaj covek odvazio na ovako ocajno delo nebi li preziveo.

  • Jasmina

    17. novembar 2015 | 13:19

    Zar nas je siromastvo ucinilo toliko okrutnima? Ovo je stvarno za plakanje. Zao mi je te jadne zene. Samo se pitam zar je mogao da jede, da zivi od tih para, a pritom zna sta je uradio???

  • Fox

    19. novembar 2015 | 21:45

    Jasmina-uvek smo bili ovakvi samo informacije nisu bile ovako dostupne...Nazalost!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA