RAZNESENA GLAVA TERORISTE PALA JE KOD MOJE ZORICE: Stric Srpkinje govori o užasu koji je doživela u Parizu

- Kada je bomba eksplodirala, delovi mrtvih tela su padali po njima. Zorica, Tinina sestra, nije mogla da se smiri dugo posle toga - kaže Milan Burić, stric povređene Srpkinje

  • 1

- Malo je falilo da u trenutku ostanem bez cele porodice - kaže Milan Burić, čiji su rođaci u blizini "Stadiona Francuske" prodavali navijačke rekvizite kada je počeo teroristički napad.

Stanje srpskih državljana STABILNO, samo je Ljiljana Aksentijević i dalje životno UGROŽENA!

Najteže povređena u napadu džihadista je Tina Burić, čiji je Milan stric. On priča o drami koja se dogodila u petak:

PARIŽANI OKUPANI KRVLJU: Ovako su izgledale bolnice pune ranjenika posle terorističkog napada (FOTO)

- Sedeli su u "Mekdonaldsu" i čekali da se utakmica završi. Najednom je upao čovek sa pištoljem i rekao da svi izađu napolje. Potrčali su ka vratima i samo što su izašli, bomba je eksplodirala. Leteli su nekoliko metara u vazduh. Da kola nisu bila ispred njih, niko ne bi preživeo.

Sve ovo mu je ispričala Živka, Tinina majka, a njegova snaja. Kaže da je njegov brat Borivoje leteo dva metra u vazduh, da su svi u šoku.

Foto: Dr Pourya Pashootan/Saint Louis Hospital Foto: Dr Pourya Pashootan/Saint Louis Hospital

- Kada je bomba eksplodirala, delovi mrtvih tela su padali po njima. Zorica, Tinina sestra, nije mogla da se smiri dugo posle toga. Do nje je pala glava, najverovatnije teroriste koji se razneo, a ona je mislila da je to njen muž. Trauma će im ostati do kraja života. Gledali su i kako trup čoveka leti u vazduhu, pada na zemlju. Najteže je prošla Tina. Ležala je na zemlji, nepokretna i samo je dozivala majku.

Milan Burić od petka ne izlazi iz kuće i ne odvaja se od telefona, čekajući vesti o svojoj porodici.

Tina Burić nije životno ugrožena i njoj su operisana pluća jer su je tu pogodili geleri, a operisane su joj i ruka i ključna kost. U veoma kritičnom stanju je njen muž Portugalac koga su geleri pogodili blizu srca.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA