MUSLIMANI IMAJU SAMO JEDNU PORUKU ZA FRANCUZE: Ovaj video-snimak je pregledalo više od 50.000 ljudi, evo i zašto! (VIDEO)

- Mi se molimo za vašu sigurnost i bezbednost. Mi smo zapravo jedan od naroda koji možda najbolje razume kroz šta prolazite. Zašto? Zato što su ovakvi incidenti uobičajni za Pakistan - navodi se na video-snimku

  • 0

Grupa komičara iz Pakistana, koji sav svoj sadržaj dele na Fejsbuk stranici "Pakistani Comedians", poslali su dirljivu i iskrenu poruku svim ljudima u Francuskoj i na taj način pokazali svoju solidarnost povodom terorisitičkih napada koji su se desili u Parizu.

(UZEMIRUJUĆI VIDEO) TRUDNA SAM, POMOZITE MI: Visila je sa drugog sprata dok su teroristi ubijali, a onda je stigao SEBASTIAN!

Oni su želeli da čitavom svetu, a pogotovo Francuzima, poruče da su i muslimani podjednako zabrinuti kao i drugi ljudi na planeti.

Takođe, hteli su da objasne da nisu svi muslimani isti, te da ništa ne trebamo da globalizujemo.

STRAVIČNA ODMAZDA JE POČELA: Ovo je prvi UDARAC Anonimusa na džihadiste (VIDEO)

- Mi se molimo za vašu sigurnost i bezbednost. Mi smo zapravo jedan od naroda koji možda najbolje razume kroz šta prolazite. Zašto? Zato što su ovakvi incidenti uobičajni za Pakistan - navodi se na video-snimku.

Njihov video-snimak je na Fejsbuku pregledan preko 50.000 puta.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: i100.independent.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA