TRI SAOBRAĆAJKE U NEKOLIKO MINUTA: Ovakav karambol Niš ne pamti! (FOTO)

U toku jednog dana, u Nišu su se desile tri nesreće u kojima je devedesetjednogodišnja starica teže povređena, a dve osobe su prošle sa lakšim povredama

  • 1

U više saobraćajnih nesreća koje su se danas dogodile u Nišu povređene su tri osobe, od kojih je jedna zadobila teže povrede.

Udario autobusom malog Milutina, pa izbacio putnike i nastavio da vozi?

Na kružnom toku Bulevar Nemanjića - Vojvode Mišića jutros oko sedam sati putničko vozilo marke "pežo" oborilo je Nišliju D. B. starog 43 godine koji je upravljao biciklom. On je zadobio lakše telesne povrede i nakon ukazane pomoći otpušten je na kućno lečenje.

Do druge nezgode došlo je malo posle podneva kada je motociklista u Vardarskoj ulici oborio devedesetjednogodišnju baku Š. I. iz Niša koja je prelazila ulicu van pešačkog prelaza. Ona je zbog kontuzije mozga zadržana u bolnici, ali nije životno ugrožena.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Dvadeset minuta kasnije i samo nekoliko stotina metara dalje na Trgu Kralja Aleksandra lakše je povređena I. M. (29) iz okoline Prokuplja koja je, takođe, prelazila ulicu van pešačkog prelaza kada ju je udario auto marke "suzuki". Ona je puštena na kućno lečenje.

( D.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA