SVIĐAJU MI SE TVOJE OČI JER SJAJE POPUT DIJAMANTA: Zbog ove poruke detetu od 9 godina preti zatvor! (FOTO)

Dečak je napisao "Volim te" unutar nacrtanog srca, a zatim je dodao i "sviđaju mi se tvoje oči jer sjaje poput dijamanta"

  • 7

Jedan devetogodišnjak sa Floride napisao je ljubavno pismo devojčici koja mu se sviđa, a zbog toga dobio je tužbu za seksualno uznemiravanje!

Voleo je Ejmi još u vrtiću, a onda ju je našao posle 30 godina! Njihova ljubavna priča će vas ostaviti bez daha (FOTO) (VIDEO)

Dečak je napisao "Volim te" unutar nacrtanog srca, a zatim je dodao i "sviđaju mi se tvoje oči jer sjaje poput dijamanta". Njegovi drugari su ga zadirkivali da "sigurno devojčicu želi da vidi golu". Učitelj je to čuo i odveo dečaka kod direktora, piše ABC News.

Dečakova majka je obaveštena da će škola podneti tužbu za seksualno uznemiravanje protiv dečaka ako napiše još koju poruku svojoj simpatiji.

Printskrin: ABC news Printskrin: ABC news

- Koje zaljubljeno dete nije napisalo poruku svojoj simpatiji? Moj sin sa devet godina ni ne zna što znači seksualno zlostavljanje - izjavila je šokirana majka.

Direktor škole, koji se našao na udaru kritika, branio se objašnjenjem da je dečak poslao više od jedne poruke i da su bile "neželjene" zbog čega se dečakovo ponašanje graniči sa seksualnim uznemiravanjem.

(Telegraf.rs/Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    17. novembar 2015 | 19:41

    Kad se otac i mati među sobom ne ljube i ne poštuju, od koga će deca njihova naučiti da ih ljube i poštuju?” 

  • Isko

    18. novembar 2015 | 08:46

    Znači, uskoro zabranjuju i ljubav.

  • Панда

    19. novembar 2015 | 09:01

    Ма дај какво сексуално узнемиравање шта знају деца од 9 година због једног писма па неби јој писмо ништа урадило недају казне одраслм људима какве заслужује а суде детету од 9 година немам речи.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA