KRVAVO UPUTSTVO ZA UPOTREBU KALAŠNJIKOVA džihadisti objavili 7 DANA PRE NAPADA! (FOTO)

- Svaki musliman mora da zna neka pravila o nabavci oružja i rukovanju. Međutim, u policijskim državama, kao što je Francuska, ovakvo uputstvo ne možete naći. Zato smo tu da vam damo potrebne informacije - piše u magazinu Dar al-Islam koji Islamska država objavljuje na francuskom jezik

  • 0

Teroristički napad u Parizu se dogodio pre samo četiri dana, a svetska javnost i dalje bruji o tome. Stalno naviru nove informacije o žrtvama, povređenim ljudima, ali i teroristima. Ono što je najnovije, jeste krvavo "uputstvo" za korišćenje kalašnjikova koje je objavljeno samo nedelju dana pre ovog masovnog pokolja.

DVA LEŠA SU PALA NA MENE I TO MI JE SPASLO ŽIVOT: Potresna ispovest mladića koji je preživeo masakr u Parizu! (VIDEO)

Naime u ovom "uputstvu" se navodi kako rukovati sa kalašnjikovim i ručnim bombama koje su korišćene u napadu na Pariz.

- Jedini način da izbegnete kaznu od Alaha jeste da se borite protiv nevernika - navodi se u uvodu.

- Svaki musliman mora da zna neka pravila o nabavci oružja i rukovanju. Međutim, u policijskim državama, kao što je Francuska, ovakvo uputstvo ne možete naći. Zato smo tu da vam damo potrebne informacije - piše u magazinu Dar al-Islam koji Islamska država objavljuje na francuskom jezik.

Printskrin: Dar Al-Islam Printskrin: Dar Al-Islam

MUSLIMANI IMAJU SAMO JEDNU PORUKU ZA FRANCUZE: Ovaj video-snimak je pregledalo više od 50.000 ljudi, evo i zašto! (VIDEO)

- Kalašnjikovi su posebno laki za održavanje. Oni su se dokazali kao pouzdani u mnogim situacijama. Granate su, takođe, veoma jeftine i zgodne. One donose najviše mrtvih. Ono što je slaba tačka Francuske jeste da se tamo teško može nabaviti pištolj, osim ako ne ubijete nekog policajca i uzmete mu službeni pištolj - navodi se u nastavku ovog članka

(Telegraf.rs / Izvor: vocativ.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA