Pronađen VOZAČ AUTOBUSA, koji je UDARIO malog MILUTINA, pa NASTAVIO DALJE DA VOZI!

Identifikovan je vozač autobusa i u toku su provere i utvrđivanje činjeničnog stanja. Nakon toga, tužilaštvo će doneti odluku o daljem postupanju, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena

  • 6

Drugo osnovno tužilaštvo u saradnji sa policijom identifikovalo je K. S., vozača autobusa koji je u petak u Ulici Braće Jerkovića zakačio jedanaestogodišnjeg Milutina i nastavio vožnju.

Udario autobusom malog Milutina, pa izbacio putnike i nastavio da vozi?

- Tužilaštvo proverava navode i činjenice koji se odnose na događaj u vezi sa maloletnim Milutinom Krstovićem. Identifikovan je vozač autobusa i u toku su provere i utvrđivanje činjeničnog stanja. Nakon toga, tužilaštvo će doneti odluku o daljem postupanju, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena - prenosi Alo.

Dečaka je, prema tvrdnji očevidaca, oko 16.15 u blizini autobuske stanice, zadnjim delom zakačio autobus na liniji 25.

Vozač je, navodno, nastavio vožnju ne pruživši dečaku pomoć i pored upozorenja putnika.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    19. novembar 2015 | 12:24

    Ako ga zakacio sa zadnjim delom autobusa velika je verovatnoca da to nije ni primetio. Pigotovo ako je vozio zglibni autobus.

  • Vesna

    19. novembar 2015 | 10:50

    Pa ko je vozac?

  • Kikaa

    28. novembar 2015 | 14:47

    Ja sam bila prisutna kada je jedan vozač stao na stanicu, nije gledao da li su svi izašli iz autobusa i majka sa detetom je silazila dete je isto krenulo da siđe a on čovek krenuo...svi smo odmah reagovali i vikali na vozača,on je stao i ponašao se kao da se ništa ne dešava. Svi smo ga izvređali, ali je on nastavio vožnju.. Ne shvata da je odgovoran za svaku osobu koja uđe u autobus. Ako neko nije sposoban ili ne voli taj posao koji radi neka da otkaz.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA