OVE REČI JE URLALA KAD SU NA NJU KRENULI POLICAJCI: A onda se RAZNELA bombom (VIDEO)

Žena koja se tokom racije francuske policije raznela eksplozivom boravila je ranije ove godine u Siriji gde se borila na strani Islamske države

  • 15

Asna Etbulahsen, žena koja se u Parizu raznela eksplozivom tokom racije francuske policije, obratila se specijalcima pre nego što se ubila. Njen vrisak je prava misterija.

PROCUREO UZNEMIRUJUĆI SNIMAK MASAKRA: Džihadista puca sa ulice, ljudi KRVAVI uleću u kafić i padaju!

Asna je opasana eksplozivom čekala da joj se policija približi i onda ponavljala "pomozite mi, pomozite mi, pomozite mi", pre nego što se raznela. Mediji prenose da je Asna ranije ove godine bila u Siriji gde se borila u redovima Islamske države.

DA LI JE OVO PRAVA ISTINA O POKOLJU U PARIZU, ISLAMSKOJ DRŽAVI I AMERICI? Reči analitičara koje su ŠOKIRALE SVET! (VIDEO)

Očevidac poznat samo kao Kristijan (20) tvrdi da je video ženu na trećem spratu kako zove u pomoć. Policija joj je odgovorila "drži ruke podignute, pucaćemo". Više puta je podizala i spuštala ruke, a onda se začula eksplozija. Ubila se, a sa njom je nastradao i policijski pas.

Zbog čega je tražila pomoć od iste policije koja je došla da je uhapsi? Da li je htela da ih namami u klopku i povede i njih sa sobom u smrt? "Upomoć" je poslednja reč koju očekujete da čujete od bombaša-samoubice.

PONOVO ĆEMO UDARITI U SRCE PARIZA: Zbog novog snimka Islamske države drhti cela Evropa! (VIDEO)

Posebno kada lokalni mediji tvrde da je grupa koju je policija otkrila bila "četvrta ćelija" koja je trebalo da napadne putnike na aerodromu "Šarl de Gol", kao i ljude u šoping okrugu "L Defense".

Veruje se da je žena bila supruga ili rođaka teroriste Abdulhamida Abuda (27) koji je prema novim informacijama ubijen tokom policijskog upada, a zbog kojeg je i obavljena racija u Sen Deniju, tokom koje su ubijene dve osobe osumnjičene za terorizam.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zmi

    19. novembar 2015 | 12:50

    Žao mi policijskog psa, siroto kuče nastradalo zbog budaletine...

  • mitka

    19. novembar 2015 | 13:10

    Zao mi psa...

  • Перагеније

    19. novembar 2015 | 14:27

    Боже ми опрости, АЛИ што мање оваквих суманутих, то боље. Само да нико други не страда.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA