OVA DRŽAVA U EVROPI JE SLEDEĆA META ISLAMISTA: Napad je samo pitanje dana!

Vlasti ove evropske zemlje su posle napada u Parizu povećale stepen bezbednosne uzbune na drugi nivo, iznad kojeg je samo situacija kada je na zemlju izvršen direktan napad

  • 4

Američke vlasti upozorile su vladu u Rimu na moguće napade militanata u Italiji, čije bezbednosne službe tragaju za pet sumnjivih osoba, izjavio je danas italijanski ministar spoljnih poslova Paolo Đentiloni.

OVO JE DROGA ISLAMSKE DRŽAVE: Evo čime se teroristi dopinguju pre napada

Đentiloni je rekao da su "mogući teroristički napadi na baziliku Svetog Petra u Rimu ili milansku katedralu ili Skalu".

- Naše snage bezbednosti od juče rade na identifikovanju pet osoba - rekao je ministar državnoj televiziji RAI.

DA LI JE OVO PRAVA ISTINA O POKOLJU U PARIZU, ISLAMSKOJ DRŽAVI I AMERICI? Reči analitičara koje su ŠOKIRALE SVET! (VIDEO)

Italija je posle napada u Parizu povećala stepen bezbednosne uzbune na drugi nivo, iznad kojeg je samo situacija kada je na zemlju izvršen direktan napad.

Đentiloni je rekao da je Ambasada SAD u Rimu preporučila turistima da budu naročito oprezni u određenim delovima Italije, ali im nije savetovala da ne idu na ta mesta.

(Telegraf.rs / Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • polat

    20. novembar 2015 | 08:41

    ovo u prijevodu znaci,koja god drzava ne saradjuje sa zapadom u vezi Sirije bit ce meta terorista,ovo je ustvari prijetnja cijelom svijetu,koliko da se zna ko je gazda ali licemjerno skrivanje iza jedne religije kao sad Islama nemoze vjecito trajat

  • Nole

    20. novembar 2015 | 10:42

    Amerikanci polako uništavaju Evropu preko ledji islamskih država koje su već uništili! Sve su im uzeli a sada idu dalje...

  • AGA

    21. novembar 2015 | 14:05

    Ljudi su postali depresivni .. Nista se nece desiti bre

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA