ON JE UBIO SRPSKOG I BOŠNJAČKOG VOJNIKA: Otac ne želi da ga sahrani! (FOTO) (VIDEO)

Pojedini susedi tvrde da je bio problematičan, a izvesno vreme je proveo u zatvoru u Zenici

  • 4
Foto: avaz.ba Foto: avaz.ba

Enes Omeragić (34) je u Sarajevu ubio dva pripadnika Oružanih snaga BiH, a posle toga izvršio samoubistvo. Inače, on je od ranije poznat policiji.

POČELO JE: Bosanski portal koji veliča džihadiste PROSLAVLJA ubistva vojnika u Sarajevu! (FOTO)

Rodio se u Parizu, a prema prvim informacijama, navodno se borio i na strani džihadista u Siriji. Sa njim su bili i članovi njegove uže porodice, a tom prilikom je bio uhapšen u operaciji "Damask".

Omeragić je proveo izvesno vreme u zatvoru u Zenici, a pojedini susedi tvrde da je bio problematičan.

JOJ MAJKO MOJA MILA: Potresni jecaji oca ubijenog vojnika u Bosni (FOTO) (VIDEO)

Stanovao je sam u prizemlju dvospratne kuće u ulici Ibrahima Perviza 14, a na prvom spratu je stanovala njegova porodica.

Otac ubice Šahin Omeragić rekao je za Dnevni avaz da sa sinom zadnjih nekoliko godina nije imao dobre odnose i da je primetio da se čudno ponaša. Takođe, rekao je kako je sinoćnje događaje pratio preko medija i da telo sina koji se sinoć razneo u prizemlju kuće, nije ni video.

- Samo sam na kratko sišao do mesta gde se to dogodilo i video lokvu krvi. To me nateralo na plač. Istina, nisam sa sinom baš nešto komunicirao. Živeo je sam u prizemlju kuće. Nismo se svađali, ali nismo ni imali o čemu da pričamo, jer je on uvek mene kritikovao kad bi video pivo.

Kroz suze je rekao da sinu neće otići na sahranu i da mu je žao vojnika koje je sinoć ubio.

- Svako svoje dete voli, pa i ja njega, ali mu ne mogu oprostiti ubistvo ove mladosti. Koliko sam čuo, poznavao je jednog od mladića kojeg je sinoć ubio, družio se s njim. Znam da je reč o momku koji je rođen 1981. godine, ali ne znam kako se zove - ispričao je Šahin za Avaz.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: avaz.ba/ 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • goran

    20. novembar 2015 | 10:31

    Čini mi se ako u Bosni bude malo puškaranja to će biti gdje će se zajedno rame uz rame boriti Srbi,Muslimani i Hrvati protiv vehabija i ISILOVACA.Bosanci su čudo, takvog dobrog naroda nigde nema na svetu.Bosanci su pravi narod bez obzira na veru.

  • Orthodox boys Lj.

    21. novembar 2015 | 12:45

    Ubita su 2 vojnika OS BIH, znaci bosanska vojnika, ni srpski, ni bosnjacki,sluzili su istoj drzavi istoj zastavi sta je bitno koje su vere isto ce ih majka oplakati obojicu i bili su Ljudi i drugovi,a ove majmuncine koji su im uzeli zivot sticice ih kazna sigirno!!!

  • 91

    21. novembar 2015 | 13:58

    Ovaj vise liči na skinsa nego na vehabiju..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA