MARIHUANU SAM UZGAJAO ZA SVOJE POTREBE, A NE ZA PRODAJU! Ispovest oca čiji je sin prodavao "travu" u školi

B. K. (39) iz Kragujevca, koji je uhapšen sa pola kilograma marihuane, rekao je juče na saslušanju da je drogu uzgajao za sebe

  • 8

B. K. (39) iz Kragujevca, koji je uhapšen sa pola kilograma marihuane, rekao je juče na saslušanju da je drogu uzgajao za sebe, a da mu je četrnaestogodišnji sin ukrao deo i odneo u školu.

Đak OSMOG RAZREDA ukrao očevu MARIHUANU i prodavo je u školi na času!

Njemu je određen pritvor do 30 dana, dok je Više tužilaštvo u Kragujevcu podnelo zahtev za pokretanje pripremnog postupka protiv njegovog maloletnog sina, kod koga je pronađena marihuana na času biologije.

- Drogu nisam ni kupovao ni dilovao, nego sam marihuanu uzgajao za sopstvene potrebe na jednoj njivi pored Velike Morave u blizini Batočine. Nisam znao da je moj sin uzeo deo te marihuane koju je našao u kući - navodno je izjavio B. K. tužiocu, a prenosi Kurir.

Podsetimo, otac i sin su otkriveni kada je kod dečaka, koji je đak osmog razreda Osnovne škole „Mirko Jovanović“ u Kragujevcu, slučajno pronađena droga dok je bio na nastavi. On je držao kesicu marihuane u ruci, što je primetila njegova nastavnica, koja je obavestila policiju.

U rancu maloletnika otkriveno je 10,2 grama droge, a policija je saznala da je marihuana pripadala njegovom ocu B. K., kod koga je, prilikom hapšenja, pronađeno više od pola kilograma „trave“.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gospodin Pendula

    20. novembar 2015 | 13:32

    ..i sad ce ljudi da dobiju vise tvorza nego onaj idiot sto je pregazio lika kantrimenom , garant...bem ti zakon takav !

  • gde smo moja ljubavi...

    20. novembar 2015 | 08:18

    Droga, hahaha. Pa onda su i cigare droga! Molim policiju da hitno reaguju. U pitanju je opaka droga. SRBIJAAAAA

  • priroda

    20. novembar 2015 | 12:07

    Najbolji prirodni lek! Legalizujte vise!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA