Ovo su POSLEDNJE REČI Ljubice Đurđević, nakon što je POPILA POLA LITRA KISELINE, pa UMRLA u strašnim mukama!

Ljubica Đurđević je do pre šest godina radila u vinariji "Levač", a kada je ostala bez posla, jer se preduzeće privatizovalo, bavila se poljoprivredom u selu Preveštu

  • 2

Ljubica Đurđević (57) iz Rekovca juče je izvršila samoubistvo kada je popila pola litra čiste esencije pred suprugom i nakon toga rekla: "Žao mi je, ali morala sam".

JEZIVO SAMOUBISTVO LJUBICE ĐURĐEVIĆ: Popila KISELINU, jer nije mogla da preboli što je godinama bez posla!

- Tog kobnog dana brala je dugo kupine u selu Preveštu, gde ima vikendicu. Kupila mi je hleb i došla kod mene. Bila je dobro raspoložena i vesela. Nakon kraćeg vremena rekla mi je da ide kući da sa mužem Slavomirom gleda neku seriju i da ćemo se videti ujutru - ispričala je rođaka preminule.

Ona je objasnila da je te večeri, negde oko 19 časova, Ljubičin suprug Slavomir došao i rekao da mora da vozi ženu kod lekara, jer joj nije dobro.

- Smestili smo je u kola na zadnje sedište. Mrmljala je i kukala da joj je veoma loše. Nismo znali kako da joj pomognemo. Nakon desetak minuta jakih bolova, rekla nam je: "Nisam mogla više da izdržim, morala sam to da uradim". Pitala sam je šta je uradila, jer mi ništa nije bilo jasno. Tek tad mi je otkrila da je popila pola litra esencije i ništa više nije želela da kaže - izjavila je Ljubičina rođaka za beogradske medije.

Kada je preminula to saopštila, rođaka je odmah pozvala Hitnu pomoć koja je preuzela Ljubicu na pola puta.

- Lekari su nam odmah rekli da su male šanse da moja rođaka  preživi. Tako je i bilo, preminula je dva dana kasnije - rekla je rođaka za "Kurir".

Foto-Ilustracija: Tanjug/Jaroslav Pap Foto-Ilustracija: Tanjug/Jaroslav Pap

Ljubica Đurđević je do pre šest godina radila u vinariji "Levač", a kada je ostala bez posla jer se preduzeće privatizovalo, bavila se poljoprivredom u selu Preveštu i živela je na relaciji Prevešt-Rekovac.

- Većina komšija povezala je njeno samoubistvo sa tim što je ostala bez posla, međutim, ne misim da je to razlog, jer su sasvim solidno živeli. Slavomir je nedavno otišao u penziju i imao primanje koje nije tako malo. S druge strane,u nekoj bliskoj budućnosti sin je planirao da joj se oženi devojkom iz Nemačke i da tamo žive. Nikad nije bila depresivna ili bolesna, tako da je za sve nas njeno samoubistvo velika misterija - objasnila je rođaka nastradale žene.

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Draksi

    20. novembar 2015 | 13:18

    Uvek je običan narod kriv,a ovu što nam obećavaju bolji život trljaju ruke jer su dobili još koji use . . . dinar od zapadnih gazda zato što su smislili način kako da ljude otpuste ikako jedan čovek može da radi 12 sati bez prestanka!Ovoga će biti sve više ili oni ili mi to je EU ZLO.,A NE SPAS KAKO NEKI MISLE!

  • polat

    20. novembar 2015 | 14:25

    ovo je najbolji dokaz kako nam tranzicija dobro ide.Saucesce porodici umrle

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA