UZBUNA NA NOVOM BEOGRADU, MISLILI DA JE TERORISTIČKI NAPAD: A evo šta je u stvari izazvalo metež i HAOS!

Komšijama je pao kamen sa srca kada su shvatili da je reč o požaru u susednom stanu, a ne o bombaškom napadu

  • 7

U požaru koji je u utorak oko 19 sati izbio na Novom Beogradu u Ulici Aleksinačkih rudara kada je došlo do eksplozije plinske boce, Mario K. (24) je zadobio opekotine drugog stepena i trenutno se nalazi u Klinici za opekotine, plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju.

EKSPLODIRALA PLINSKA BOCA: Požar na Novom Beogradu!

U momentu eksplozije, mladić se u stanu nalazio sa svojom devojkom, a inspektori su u jednom trenutku posumnjali da je do havarije došlo usled mešanja eteričnih i alkoholnih supstanci, piše Alo.

- Ma nije me briga za šta, bitno mi je da se moj Mario što pre oporavi bez većih posledica. Znate, u njega su se zabili i komadići stakla i mogu da kažem da smo imali sreće jer je staklo letelo na sve strane. Sada kada vidim ovaj krš i gde se sve zabilo staklo, shvatam da smo imali sreće - rekla je Mariova devojka Biljana M. (23) koja je odbacila sumnje da je do požara došlo usled kuvanja ulja i alkoholnih supstanci i dodala:

- Moj Mario je bio u kuhinji i kuvao  mi je kafu. Samo što sam sela u sobu dogodila se skplozija. Delovi zida su poleteli ka meni, a ja ona zatečena, ugledala sam ga kako uleće u sobu s levom rukom u plamenu.

Foto: Tanjug/Danilo Peternek, Freeimages/stylesr1 Foto: Tanjug/Danilo Peternek, Freeimages/stylesr1

Kako ona kaže, izbio je veliki požar, a čitav stan je ubrzo bio u dimu.

- Dok sam se ja snašla Mario je utrčao u kupatilo kako bi na sebi ugasio plamen, a nakon toga su stigli vatrogasci, policija i Hitna pomoć. Tokom uviđaja u šerpi su pronašli delove belog maltera pa su pomislili da je to neka droga, ali se nakon analize ispostavilo da je reč o malteru. Policajci su me ispitivali kakav je Mario prema meni, da li me bije, na šta sam ja odgovorila da to nije tačno i da se volimo.

Prema Biljaninim rečima, ovom paru niko nije pritekao u pomoć, a da je eksplozija bila veoma snažna govori i činjenica da su komšije pomislile da je neko izveo teroristički napad, zbog čega je nastala opšta panika.

- Čim čini mi se da se u stanu sve treslo. Pomislila sam da je u pitanju bombaški napad, a kada sam videla da je kod komšije požar, bilo mi lakše. Najbitnije je da su svi živi - ispričala je jedna od komšinica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MI6

    21. novembar 2015 | 00:15

    Dragi građani nipošto ne jedite pasulj...dok objasnite da niste terorista može da bude kasno.

  • Miskec

    20. novembar 2015 | 12:09

    Smesni smo!

  • Velislav

    20. novembar 2015 | 15:48

    Koliko vidim, uskoro će i dim iz kontejnera izazvati opštu uzbunu zbog mogućeg teror. napada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA