U MOSTARU NIJE BILO TERORISTIČKOG NAPADA? Na KOMANDANTA ORUŽANIH SNAGA bačena PETARDA?

- Prema činjenicama koje imamo do sada, mislim da nije bio napad na generala Antu Jeleča, ali dok se istraga ne završi ne mogu ništa tvrditi sa sigurnošću - rekla je dežurni tužilac Hercegovačko-neretvanskog kantona Maja Čišić

  • 5

U tunelu Salakovac kod Mostara nije izveden teroristički napad na generala Antu Jeleča, a u eksploziji nisu korišćeni bomba ni dinamit, rekla je Srni dežurni tužilac Hercegovačko-neretvanskog kantona Maja Čišić.

TERORISTIČKI NAPAD KOD MOSTARA: Bačena bomba u tunelu, policija blokirala celo područje!

- Prema činjenicama koje imamo do sada, mislim da nije bio napad na generala Antu Jeleča, ali dok se istraga ne završi ne mogu ništa tvrditi sa sigurnošću - rekla je Čišićeva i dodala da je još prerano donositi zaključke.

Čišićeva je napomenula da je do sinoćnje eksplozije u tunelu Salakovac došlo, najverovatnije, upotrebom nekog pirotehničkog sredstva, ali se veštačenja još rade da bi se tačno utvrdilo o čemu je reč.

Ona je navela da je iz automobila, koje je bilo ispred automobila generala Jeleča, bačena naprava prilikom izlaska iz tunela.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Nije bilo preticanja, ali je Jeleč video o kojem je automobilu reč.

- Policija je odmah nakon prijave identifikovala o kome je reč i vozač automobila se odmah javio u policiju. S njim su bile još dve osobe. Ne radi se ni o kakvim vehabijama - naglasila je Čišićeva.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Ona je dodala da je reč o mlađim osobama iz Mostara koje nemaju kriminalni dosije.

Eksplozija se dogodila sinoć u tunelu Salakovac severno od Mostara, neposredno ispred automobila u kojem se nalazio načelnik Zajedničkog štaba Oružanih snaga BiH Anto Jeleč.

Jeleč je izjavio da se čula detonacija, te da je njegovo vozilo prošlo kroz dim. Na automobilu nije bilo štete i sve je odmah prijavio policiji.

(Telegraf.rs / Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mostar

    21. novembar 2015 | 13:51

    Puklo momku iz auspuha a ovaj general napunio gaće ,e moj generale

  • Peca

    21. novembar 2015 | 16:39

    Kako muslimani kriju svoje,sad je hrvat u pitanju pa je malo nezgodno.inace kad ubiju srbina(sad u sarajevu i pre izvesnog vremena u zvorniku)to je samo nesrecan slucaj,nema veze sto su teroristi pre ubistva vikali alah ekber...

  • Raša

    21. novembar 2015 | 16:31

    Ne, ne, ne, ovo je teroristicki napad. I ako neko jace prdne, to ce se okvalifikovati kao ter. napad.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA