JEZIV PRIZOR NASRED ULICE: Čopor pasa izujedao tinejdžerku, devojčica od bolova IZGUBILA SVEST!

Devojčica je zamotana u zavoje, a najveće rane, koje se nalaze na nogama - još uvek krvare

  • 33

Čopor od desetak pasa napao je u petak uveče sedamnaestogodišnju devojku u velikokladuškom naselju Zagrad.

MOG RAŠU SU UBILI, A MENE UNAKAZILI PSI TRENIRANI ZA BORBU: Ispovest devojke iz Pančeva koju su izujedali pitbul i staford! (VIDEO)

Majka Jasna Hadžić Mujkić doživela je veliku traumu kada je čula da je njenu sedamnaestogodišnju devojčicu napao čopor pasa lutalica. Ovaj strašni događaj se desio u petak oko 20 časova u velikokladuškom naselju Zagrad, piše portal VKinfo.

Devojku je napalo desetak pasa, a napadu je svedočio i prolaznik koji ju je naposletku spasio. Kako je rekla majka, ćerka je izašla iz kuće kako bi otišla kod brata na kafu, u čemu su je sprečili psi koji su već odavno veliki problem Velike Kladuše.

Foto-ilustracija: Tanjug/Jaroslav Pap Foto-ilustracija: Tanjug/Jaroslav Pap

- Ćerka mi je pošla kod brata na kafu u blizini raskrsnice prema Starom gradu i psi su bili neposredno od raskrsnice. Pogledali su u ćerku i odmah potrčali prema njoj. Pokušala ih je oterati ali nije uspela, nakon čega je počela da trči prema Starom gradu, jer u drugom smeru nije mogla. Sustigli su je na plavom mostu gde ju je dočekalo još nekoliko pasa.

U tom trenutku, nasrnuli su na nju. Prvo su je ugrizli za nogu, skakali na leđa nakon čega je pala i više nije osećala ugrize pasa. Da nije bilo tog čoveka koji je spasio moju djevojčicu, moglo se tragično završiti. On ih je napao i uspeo je spasiti da joj ne nanesu više povreda - rekla je Jasna Hodžić Mujkić vidno potresena ovim događajem.

Prva pomoć pružena joj je u Domu zdravlja Velika Kladuša nakon čega je upućena za Kantonalnu bolnicu Bihać. Na putu za Bihać sa sanitetskim vozilom, devojčica je bila bez svesti, kojoj je došla nakon što ju je primilo osoblje Kantonlane bolnice Bihać koji su joj i sanirali povreda od ugriza pasa.

Majka se pita kako će decu slati u školu, kako će se ponovo ići do brata, a ističe da ju je strah da ode i do prodavnice. Devojčica je zamotana u zavoje, a najveće rane koje se nalaze na nogama još uvek krvare.

Komšije i prijatelji su došli odmah kada su čuli za napad.

No, i oni dele iste strahove jer i njihova deca šetaju i prolaze ovom ulicom prema Starom gradu u Velikoj Kladuši. Taj čopor se najčešće kreće po naseljima Zagrad, prema Starom gradu i naselju Nepeke, a nekada siđu i do glavne ulice koja vodi od stare autobuske stanice prema graničnom prelazu Pašin Potok.

(Telegraf.rs / Izvor: VKinfo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 197

    22. novembar 2015 | 18:04

    Tu tandzara treba da radi!

  • rsk

    22. novembar 2015 | 17:45

    Nisu psi problem nego oni sto ih bace na ulicu

  • Srbin

    22. novembar 2015 | 17:39

    On aje kriva nisu psi... verovatno ih je iritirala ili im rekla nesto ruzno, ili ih je uvredila... ( sarkastican sam zbog onih "ljubitelja zivotinja" sto u svakom slucaju brane zivotinje...)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA