POSLE EKSPLOZIJE, POLICIJA PRONAŠLA SEDAM BOMBI KOD NIŠLIJE: Rodbina tvrdi da mu je podmetnuto!

Policija je pronašla i oštećenu detonatorsku kapislu prilikom pretresa osumnjičenog, zbog čega mu je određeno zadržavanje do 48 sati

  • 8

Nišlija N. M. (42) uhapšen je, jer je sinoć oko 21 sat u svom dvorištu u naselju Crvena Zvezda pod još neutvrđenim okolnostima detonirao dve kapisle ručnih bombi zbog čega su ga komšije prijavile policiji.

Pretresom njegovom dvorišta pronađeno je sedam kašikara bez kapisle, pa je uhapšen zbog nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija.

Iako je policija saopštila da se N. M. sumnjiči da je vlasnik arsenala pronađenog u njegovom dvorištu, rodbina tvrdi da su bombe podmetnute.

- Oružje je pronađeno tik uz dvorišnu ogradu. Svako je mogao da ih ubaci, pa da nas optuži da su naše. Taj neko je i aktivirao eksploziv da bi skrenuo pažnju i da bi bombe bile pronađene - kažu rođaci uhapšenog čoveka.

Oni imaju opravdanje i za to što je u njegovom džepu pronađena detonatorska kapisla.

- Kada je čuo eksploziju izašao je u dvorište da vidi šta se dešava. Našao je kapislu i slučajno je stavio u džep gde je policija pronašla - tvrdi porodica N. M.

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iskreno

    23. novembar 2015 | 17:49

    Citajuci hroniku ispada da je taj Nis naj gori u Srbiji kao divlji zapad sta se desava sa tim gradom.Tamo kao da vlada potpuna anarhija kao drzava u drzavi.O cemu se tu radi?Jer ima neko iz Nisa ko moze da mi to objasni?Ili se to meni cini da je to tako?

  • Dragan

    23. novembar 2015 | 16:59

    Srpska posla netreba nama neprijatelj mi cemo se sami srediti.

  • Koja

    23. novembar 2015 | 18:12

    Covek hteo da malo lovi ribe. Ionako meso sigurno ne može da kupi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA