NOVI TERORISTIČKI NAPAD: Dve BOMBE eksplodirale pored hotela, ima i MRTVIH!

Eksplodirao je automobil-bomba, a potom je i druga eksplozija odjeknula samo desetak minuta kasnije

  • 3

Dve bombe eksplodirale su danas pored hotela u Egiptu u kojem se smeštene izborne sudije, u gradu al-Ariš, najvećem na Sinajskom poluostrvu. Najmanje četiri osobe su poginule, a 12 je povređeno, kako javljaju lokalne mediji.

UZNEMIRUJUĆE: Ovo NISTE ZNALI o Islamskoj državi, a uteraće vam STRAH U KOSTI (FOTO) (VIDEO)

Među povređenima su najmanje dve sudije, koje su nadgledale parlamentarne izbore. Za sada niko nije preuzeo odgovornost za ovaj incident, preneo je Rojters.

Državna televizija i bezbednosni izvori su naveli da je najpre eksplodirao automobil-bomba, a potom je i druga eksplozija odjeknula u toj oblasti, desetak minuta kasnije.

Bombaš-samoubica je pokušao da automobilom-bombom uđe u hotel pre nego što su bezbednosne snage otvorile vatru na njega, nakon čega je automobil eksplodirao, precizirali su bezbednosni izvori.

Na lice mesta, oko kojeg je vojska i policija napravila obruč, stigla su vozila hitne pomoći, saopštili su bezbednosni izvori.

Do eksplozija je došlo dan nakon zatvaranja drugog kruga parlamentarnih izbora, navodi britanska agencija, podsećajući da je ogranak Islamske države u Egiptu, Sinajska provincija, izveo slične napade u tom regionu u pokušaju da zbaci vladu u Kairu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kamy

    24. novembar 2015 | 08:54

    Posto je ovaj svet (ovakav, kakav je)sve nam se obo i desava. Dozvolili dmo sebi da nas terorise sacica bolesnih krimo- fanatika. Sve je ovo plod americke agresivne spolne politike koju vodi u svetu sa svojim satelitima. Kako pisejes tako ti nikne, kazu stari ljudi, naj tragicnije u svemu je sto totalno neduzni stradaju u ovom ludilu od sveta. Nadajmo se samo da ce naci razuma sesti za sto i urediti ovaj svet po meri obicnih jludi!

  • Maša

    24. novembar 2015 | 08:18

    Iskreno, Egipat me ne zanima. Tamo je to normalno, ne očekujem drugačije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA