KAO U HOROR FILMU: Paukovi padaju na sve strane, ljudi u panici (VIDEO)

Opsada paukova dogodila se iznenada, tokom prošle nedelje, a njihovo uklanjanje i čišćenje odvija se sporo i uz velike poteškoće, rekli su stanovnici Tenesija

  • 3

Paukovi su "pregazili" urbano naselje u Tenesiju, koji se nalazi u severnom Memfisu. Milioni pauka raspleli su mreže po drveću, poljima i žbunju pored puteva, a ove "male nemani" opkolile su i kuće u ovom naselju. 

UMREĆETE ako vas ujede ovaj PAUK! Pogledajte kako izgledaju rane kad vas on ugrize (FOTO) (VIDEO)

Opsada paukova dogodila se iznenada, tokom prošle nedelje, a njihovo uklanjanje i čišćenje odvija se sporo i uz velike poteškoće, rekli su stanovnici Tenesija.

- Paukovi su svuda, po prozorima, u vazduhu, na biljkama, drveću. Ovo je kao horor film - rekla je meštanka Debra Luis. Njen komšija se složio i rekao da nikada nije video ništa slično.

Na snimku se vidi paučina dugačka pola kilometra duž puta kao i stotine hiljada paukova. Meštani smatraju da drastičnije mere moraju da se preduzmu u borbi protiv paukova. 

- Cela oblast treba da se isprska protiv paukova. Ovde ima mnogo dece, mogli bi da ih ujedu ili nešto još gore - kaže Debra.

Kustos memfijskog muzeja Stiv Rajhling smatra da nema mesta za uzbunu, jer ovi paukovi nisu otrovni te ne mogu nikako da naškode stanovnicima. On smatra da su ovi paukovi verovatno tu oduvek, ali da se trenutno sele, te da migracije izazivaju "haos na ulici".

- Okruženi smo stotinama hiljada paukova a da to i ne znamo. Ovoliki broj paukova govori da je sve u redu sa ovim mestom. Ne bih voleo da živim u svetu gde ne bi bilo paukova uopšte - rekao je Rajhling.

KRIJU SE U BANANAMA: Ako vas ujede ovaj pauk, imaćete DŽINOVSKU EREKCIJU koja traje 4 sata! (VIDEO)

Iako eksperti tvrde da paukovi nisu loši za stanovnike, Debra je veoma nezadovoljna.

- Ne možeš da dišeš od njih, ubijamo ih na svakih sat vremena, plašim se da sednem za sto jer mile svuda - kaže ona.

Pogledajte video: 

(Telegraf.rs / Izvor. rt.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sp

    24. novembar 2015 | 17:59

    Ja se toliko plašim pauka, da mislim da bi crkla kada bi se ovako nešto desilo kod nas :-D

  • Grofica

    24. novembar 2015 | 17:59

    Spajdermen napada :-)

  • liz

    24. novembar 2015 | 19:17

    kad su oni nas nas bombardovali grafitnim bombama bilo je isto tako...i nikom nista...a sad celi svet da zna za njihove paukove....koje su verovatno pustili iz njihovih laboratorija....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA