Državljanka Srbije uhapšena zbog terorizma!

Nalog za hapšenje navodno je stigao direktno iz MUP-a Srbije, prenose agencije. Nedugo nakon hapšenja, E. Đ. je prebačena u Službu sa poslove sa strancima gde se i sada nalazi

  • 3

Državljanku Srbije iz Kosovske Mitrovice, E. Đ. (21), pripadnici Agencije za istrage i zaštitu (SIPA) su uhapsili u Kalesiji zbog sumnje da je povezana sa terorizmom, zajedno sa njenim suprugom Enesom Mešićem, koji je nedugo nakon hapšenja pušten na slobodu.

OVAKO JE IZGLEDALO HAPŠENJE TERORISTE: Belgija na nogama! (VIDEO)

Kako prenose agencije, nalog za hapšenje stigao je direktno iz MUP-a Srbije. Nedugo nakon hapšenja, E. Đ. je prebačena u Službu sa poslove sa strancima gde se i sada nalazi.

Enes Mešić je od ranije poznat obaveštajnim i bezbednosnim agencijama BiH. On je bio u grupi osoba koje su uhapšene 3. septembra prošle godine u policijskoj akciji kodnog naziva "Damask", zajedno sa Huseinom Bosnićem, Avdulahom Hasanovićem, Eminom Hodžićem i Ademom Karamujom.

Nakon tromesečnog pritvora, na slobodu su pušteni svi osim Bosnića, koji je početkom ovog meseca prvostepenom presudom osuđen na sedam godina zatvora, zbog krivičnog dela javno podsticanje na terorističke aktivnosti u vezi s vrbovanjem, radi terorističkih aktivnosti i organizovanjem terorističke grupe.

(Telegraf.rs / Izvor: Mondo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zivac

    25. novembar 2015 | 14:22

    Drzavljanka srbije pa inicijali sigurno je srpkinja cim se suprug zove Enes

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA