Evo šta je poručio bivši premijer Hrvatske po izlasku iz zatvora (FOTO) (VIDEO)

- Politiku neću da komentarišem, to je završena stvar. Prema meni su bili korektni u zatvoru, bio sam i u Salcburgu i ovi naši poštuju standarde - rekao je Ivo Sanader

  • 2

Bivši šef HDZ-a i premijer Hrvatske Ivo Sanader, nakon što je izašao na slobodu posle tri godine zatvora, rekao je da je osećaj na slobodi izvanredan i zahvalio se svima koji su mu pružali podršku sve ovo vreme.

 

SANADER NA SLOBODI: Bivši premijer Hrvatske izašao iz zatvora nakon TRI GODINE!

 

- Vi znate da sam ja bio predsednik vlade Hrvatske koja je ušla u Evropsku uniju i NATO i bio sam siguran da smo ostvarili najviše standarde - poručio je on nakon izlaska iz Remetinca.

 

Ipak, nije želeo da komentariše politiku.

 

Foto: Tanjug/ Hina/ Daniel Kasap

Foto: Tanjug/ Hina/ Daniel Kasap

 

- Politiku neću da komentarišem, to je završena stvar. Prema meni su bili korektni u zatvoru, bio sam i u Salcburgu i ovi naši poštuju standarde - rekao je Sanader pa dodao:

 

- Stojim iza svega onoga što sam rekao u sudnici. U to vreme, kada sam dao ostavku, rekao sam da stranci ne ide dobro i da ćemo izgubiti izbore i to se dogodilo. Najavio sam da ću se jače angažovati u stranci, sazvano je Predsedništvo i izbačen sam iz stranke. Kosor je nazvala Bajića i zatražila moj kazneni progon.

 

Na kraju  je poručio da nema nikakvih političkih ambicija.

 

Pogledajte video:

 

 

(Telegraf.rs / Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    26. novembar 2015 | 08:35

    Sve zemlje balkana su iste kradi do mile volje jer bices oslobodjen

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA