PUTIN IDE BORISOVIM STOPAMA: "Rusija će i dalje jačati, kako je to Jeljcin želeo" (VIDEO)

- Sećam se Jeljcinovih reči koje cela zemlja zna - "Brinite o Rusiji" - rekao je Putin

  • 14

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da je uveren da će se Rusija razvijati i jačati onako kako je to želeo Boris Jeljcin, prvi predsednik Ruske Federacije.

Evo kako Putin planira da postane GOSPODAR SVETA! (FOTO) (VIDEO)

- Sećam se Jeljcinovih reči koje cela zemlja zna - "Brinite o Rusiji" - rekao je Putin na ceremoniji otvaranja novog Jeljcinovog predsedničkog centra u Jekaterinburgu na Uralu.

Foto: Wikipedia/Kremlin.ru Foto: Wikipedia/Kremlin.ru

- Te reči su upućene svakom od nas, sadašnjim i budućim generacijama - istakao je Putin.

Jeljcin je želeo da Rusija postane moćna, prosperitetna i srećna zemlja, naveo je Putin, dodajući da je bilo potrebno da se prevaziđe mnogo problema da bi se taj cilj ostvario, preneo je Tas s.

- Rešićemo sve aktuelne probleme. Rusija će jačati i razvijati se uz napor, trud i talenat našeg naroda, koji je odan otadžbini - poručio je ruski predsednik.

Pogledajte video:

Kakva je budućnost pred Rusijom? Ostavite odgovor u komentarima.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRB2395

    26. novembar 2015 | 11:14

    Kakvo je ovo glupo poređenje uopšte? Jeljcin je bio pijandura i zamalo je unistio Rusiju i predao je zapadu. Zbog potkupljenog Jeljcina NATO je mogao da bombarduje SR Jugoslaviju, a da je Putin bio na vlasti ne bi ništa bilo od toga.

  • Dana

    26. novembar 2015 | 11:01

    Putin je ljudina u svakom smislu te reci, i mislim jedan od retkih u danasnjem svetu, spomenula bih i bivseg predsednika Urugvaja kao pozitivan primer

  • Cionista

    26. novembar 2015 | 11:40

    To je covek koji se bori za svoju zemlju. Rusija cveta. Samo napred majko Rusijo. E da je nasem vladajicem sloju malo vise mpzga pa da se okrenu skroz Rusiji, nego da srljaju u propadajucu i nestabilnu EU.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA