Banka Intesa kupila zgradu Delta holdinga!

Sve upravne celine ove banke na teritoriji Beograda, koje su do sada bile raspoređene na više lokacija širom grada, biće smeštene u istoj zgradi

  • 0

Banka Intesa kupila je zgradu Delta holdinga u ulici Milentija Popovića na Novom Beogradu.

Banca Intesa i EBRD organizovale prvi u nizu seminara za žene u biznisu (FOTO)

Italijanska kompanija već koristi četiri donja sprata zgrade Delta holdinga koje je prethodno iznajmljivala, a sada će moći da se useli i u preostala gornja četiri sprata.

DELTA PRODAJE DELTA SITI: U planu je izgradnja novog objekta!

Zgrada Delta holdinga izgrađena je u periodu od 2003. do 2004. godine i spada u takozvani red energetski efikasnih modernih objekata. Njena površina iznosi 16.500 metara kvadratnih.

Saopštenje Banka Intese o kupovini zgrade Delta holdinga prenosimo u celosti:

"Banca Intesa potpisala je danas ugovor o kupovini poslovnog prostora Delta Holding u ulici Milentija Popovića na Novom Beogradu kako bi pod jednim krovom objedinila sve poslovne funkcije i stvorila optimalne uslove za rad svojih zaposlenih.

Foto: bancaintesa.rs Foto: bancaintesa.rs

Sve upravne celine Banca Intesa na teritoriji Beograda, koje su do sada bile raspoređene na više lokacija širom grada, biće smeštene u istoj zgradi, čime će se dodatno unaprediti poslovni procesi i poboljšati operativna efikasnost, a tako obezbediti i još bolji uslovi za dalji razvoj poslovanja banke.

Na ovaj način Intesa Sanpaolo, međunarodna bankarska grupacija u okviru koje posluje Banca Intesa, još jednom je potvrdila svoju dugoročnu posvećenost tržištu Srbije na kojem je prisutna već više od deset godina, kao i svoju stratešku opredeljenost da konstantno jača svoje poslovanje u zemlji".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA