SVI MORAJU DA IMAJU FRIZURE KAO KIM: Inspektori s makazama sprovode teror na ulicama Severne Koreje

U Severnoj Koreji nadzornici studenata idu sa makazama i režu kosu "prestupnicima"

  • 9

Severna Koreja je izadala novo naređenje koja se tiče građana s dugom kosom. Naredba glasi da moraju da iskopiraju frizuru njihovog lidera Kim Džong Una.

LEPO JE BITI KIM DŽONG UN: Evo zašto korejskom diktatoru zavide muškarci širom sveta (FOTO)

Izvori iz Pjongjanga tvrde da su severnokorejske vlasti izdale naredbu da muškarci ne smeju da imaju kosu dužu od 2 centimetra. Takođe, rečeno im je da moraju da odaju počast vođi tako što će kopirati njegovu frizuru koja je karakteristična po kosi zalizanoj unazad i izbrijanoj iznad ušiju.

Žene bi trebalo da imaju "bob" frizuru kakvu ima Ri Sol-ju, supruga severnokorejskog vođe. Jedini izuzetak od novih pravila su glumci i drugi javni izvođači.

Vlasti su toliko odlučne da se obračunaju s dugom kosom da "studentski nadzornici hodaju s makazama i režu kosu 'prestupnicima''.

Analitičari kažu da Kim Džong Un nosi frizuru kakvu je nekada imao njegov deda. Ovo je već drugi put da u Pjongjangu naređuju svojim građanima da se šišaju kao Kim, ali u vreme kada se propis spominjao po prvi put, nije bilo govora o strogim kontrolama. Pojavile su se i glasine kako se Kim Džong Un podvrgnuo plastičnim operacijama kako bi što više ličio na dedu.

(Telegraf.rs/ Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    27. novembar 2015 | 17:31

    LAKO JE ZA FRIZURU -MI SMO SRBI NASEM JOSKI SOTONI MORALI DA PEVAMO -DRUZE TITO LJUBICICE BELA TEBE VOLI OMLADINA CELA!!!

  • Gojko

    27. novembar 2015 | 15:16

    Zamislite da ima frizuru kao Tasovac.

  • Acko

    27. novembar 2015 | 17:08

    ..a'šta će ćelavi..!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA