Konobarica mu je rekla samo jednu rečenicu, a onda ju je on UPUCAO U GLAVU! (VIDEO)

Nesrećna žena je uslužila svog ubicu i njegove prijatelje, koji su bili njene poslednje mušterije

  • 0

Džoni Maks Mount ubio je Džuliju Brajtvel (52) u jednom restoranu u Biloksiju samo zato što mu je tražila da ugasi cigaretu. Policija Misisipija tvrdi da je osumnjičeni pucao konobarici u glavu posle jedne njene rečenice. Nesrećna žena je preminula u bolnici malo posle incidenta.

BRUTALNO UBISTVO: Policija pronašla mrtvu devojku sa teškim povredama po telu

On je optužen za prvostepeno ubistvo i trenutno je u zatvoru pod kaucijom od dva miliona dolara. Inače, mušterija-ubica je samo sedeo posle tragedije i predao se bez pružanja otpora kada je policija došla na mesto nesreće.

Jedan od očevidaca je rekao je Džulija poslužila njega i dvoje prijatelja pre nego što je upucana. Pušenje je zabranjeno u palačinkarnici "Vafl haus", pa je zamolila Džonija da ugasi cigaretu. On je u tom trenutku izvadio pištolj i pucao u nju. Pre toga, konobarica ih je pitala kako su se proveli za Dan zahvalnosti.

Policija je kasnije izjavila da je Džoni bivši vatrogasac i da je ozbiljno povređen u požaru 2002. godine kada je prestao da se bavi tim poslom.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: independent.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA