Sirijska vojska opkolila 2.000 terorista, sprema se velika bitka!

Salma je strateški grad na severozapadu Sirije u provinciji Latakija. Iz tog grada vodi magistralni put do turske granice

  • 8

Sirijska vojska saopštila je da je opkolila grad Salmu na severozapadu Sirije u kojem je ostalo oko 2.000 terorista, dok su ostali ubijeni ili su se povukli.

OVO JE RUSKO ORUŽJE KOJE JE RASPOREĐENO U SIRIJI: Pogledajte Putinove raketne lansere! (FOTO) (VIDEO)

„Opkolili smo grad koji je od strateške važnosti, a zauzeli smo i visoravan u blizini Salme“, rekao je izvor, a prenosi „Sputnjik“.

Dodao je da se pre početka ofanzive sirijske vojske u ovom delu zemlje nalazilo oko 10.000 boraca, dok ih je sada ostalo nešto više od dve, od kojih je, kako je rekao, mnogo došljaka sa Kavkaza.

Salma je strateški grad na severozapadu Sirije u provinciji Latakija, a iz tog grada vodi magistralni put do turske granice.

Upravo je u tom delu Sirije turski lovac F-16 oborio ruski bombarder Su-24, a tu su i tri ruska novinara bila ranjena.

POVREĐENI RUSKI NOVINARI: Sirijski pobunjenici projektilom granatirali konvoj vozila (VIDEO)

(Telegraf.rs / Sputnjik)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ratko

    30. novembar 2015 | 14:25

    Tu cuveni ratnici ce sada kao male mace da beze preko Balkana za Evropu, naravno sa zenama i djecom koja nisu njihova, ne bili se zapadna Evropa sazalila nad njhihovim sudbinama.

  • Jeretik

    30. novembar 2015 | 17:29

    Pocele pecurkice da nicu i u bezvodnoj pustinji , berite djihadisti slobodno , poslace vam Putin jos , nema da nestane .

  • Mirko

    30. novembar 2015 | 15:15

    Treba ih sad sto vise uhapsit zivih i radit im ono sto su oni nevinim svo ovo vrijeme dok su ostale pristalice gledali i uzimali milijone dok se brat putin nije ukljucio da im pokaze sta je ispravno a sta ne

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA