ĆERKA ZORANA CVIJANOVIĆA TRAŽI PARE ZA ŠKOLOVANJE U AMERICI: Godina studija na Berkliju košta 40.000 dolara! (FOTO)

Mileni fali još 7.000 dolara kako bi stigla do svog cilja, a i pored očevih finansijskih problema u koje je zapao i zbog kojih je i stan izgubio, ona ne želi da odustane od svog sna

  • 53

Milena, ćerka proslavljenog glumca Zorana Cvijanovića, i pored svih finansijskih problema u koje je zapao njen otac, odlučila je da upiše prestižni Berkli univerzitet u Bostonu.

EVO KAKO JE ZORAN CVIJANOVIĆ ZAVRŠIO NA ULICI: Tužna sudbina legendarnog glumca

Naime, ona je uz pomoć stipendije pokrila deo školarine, a u pomoć su joj pritekli i roditelji. Međutim, kako bi naredne godine upisala studije nedostaje joj još novca koji pokušava da prikupi, piše Blic.

ON JE OSUMNJIČEN DA JE PREVARIO ZORANA CVIJANOVIĆA: Producirao je "Lepa sela lepo gore" i "Munje"!

Zoranova ćerka je otvorila fond na sajtu specijalizovanom za ovu nameru, i za 30 dana koliko on postoji, uspela je da prikupi 800 dolara, a među prvima koji su donirali simboličnu sumu za Milenino školovanje bile je polovina Vaterpolo reprezentacije Srbije: Filip Filipović, Duško Pijetlović, Stefan Mitrović, Živko Gocić i Milan Aleksić. Ipak, prvi na spisku se našao Zoran Cvijanović koji je uplatio 50 dolara.

ZORAN CVIJANOVIĆ NA ULICI, OSTAO BEZ STANA: Strašna sudbina jednog od najpopularnijih glumaca u Srbiji

Mileni fali još 7000 dolara kako bi stigla do svog cilja, a i pored očevih finansijskih problema u koje je zapao i zbog kojih je i stan izgubio, ona ne želi da odustane od svog sna.

Glumčeva starija ćerka je završila odsek za klavir u školi "Josif Marinković", u martu je položila prijemni na Berkliju, a uz pomoć stipendije je uspela da pokrije jedan manji deo troškova.

Printskrin: Youtube/Beograde dobro vece Printskrin: Youtube/Beograde dobro vece

Kako izvor blizak glumcu kaže, Zoran je upotrebio sav svoj glumački kredibilitet i kucao je na sva vrata kako bi uspeo da ispuni fond za školovanje svoje ćerke.

U poslovnom brodolomu koji je doživeo izgubljen je i novac za Milenino školovanje, a želeo je da ćerki nadoknadi ono što se inače u porodici Cvijanović podrazumevalo.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    1. decembar 2015 | 11:13

    Bas mi je zao iskompleksirane klinke...Ljudi umesto da uplacuju novac za bolesnu decu uplacuju za neciji hir i glupost

  • Vis

    1. decembar 2015 | 10:15

    Mooolim.Zna li ta mala koliko bolesne dece ceka na pomoc.A njihovi roditelji u mnogo vecim problemima nego njen tata.Ma ko ih bre sisa.Deca nemaju za hleb a ona ce na Berkli.Zeludac mi se prevrce kad vidim nesto poput ovoga

  • DrAgan

    1. decembar 2015 | 11:21

    Која је адреса тог сајта да се и ја огласим? Треба ми 7000€ да купим неки полован ауто.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA